Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Applaus
Applaus
 »
 
 
 
 
 

Phileine zegt sorry
Phileine zegt sorry
Phileine, de hoofdpersoon in deze roman, is 'beauty brains beast best'. Maar wanneer ze haar vriend Max onverwachts in New York gaat opzoeken en hem daar aan... »
 
 
 
 
 

Lieve
Lieve
Noah en Lieve zijn het powerkoppel van de Nederlandse filmwereld. Hij als talentvolle, prijswinnende regisseur, zij als spetterende actrice. Lieve is de lief... »
 
 
 
 
 

IJsland
IJsland
IJsland is een meeslepende roman over een zeer moeizame geboorte die alles weer in perspectief zet, tegen de achtergrond van de Nederlandse cabaretwereld. »
 
 
 
 
 

Wake
Wake
De wake bevat drie korte novellen, die op verrassende wijze sterk met elkaar verbonden zijn.Alle drie de verhalen zijn vanuit een onmogelijk perspectief gesc... »
 
 
 
 
 

Een winter vol verhalen
Een winter vol verhalen
Toen duidelijk werd dat ons een langere periode van thuisblijven, thuiswerken en thuis lezen te wachten staat, vroegen wij een aantal geliefde auteurs een ve... »
 
 
 
 
 

Stad van zachte idioten
Stad van zachte idioten
In het hart van het land bevindt zich die vibrerende stad met haar fraaie grachten en eeuwenoude straatjes, overbevolkt door studenten voor wie de kroegen to... »
 
 
 
 
 

Ik ook van jou
Ik ook van jou
<em>'Wat is het toch heerlijk om te zijn zoals wij,' zegt Fräser tegen Ronald. 'Ik bedoel: jong, knap, bedroefd en totaal verliteratuurd.'</em>

<em>Ik ook ... »
 
 
 
 
 

Puur gelul
Puur gelul
Ronald Giphart over het geslachtsdeel van Keith Richards…<br/>Nico Dijkshoorn in een uilenpak… <br/>Ernest van der Kwast in een Oekraïense seksshop…<br/>... »