Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ridder
Ridder
Will Campbell is de zoon van een ridder van de Orde van de Tempeliers. Voordat hij zelf toe mag treden tot de Tempel wacht hem een lange en zware beproeving ... »
 
 
 
 
 

Kruistocht
Kruistocht
Vriendschap, passie en oorlog<br/>in de tijd van de kruistochten<br/>Will Campbell is ridder en lid van de Broederschap, een<br/>mysterieuze genootschap dat ... »
 
 
 
 
 

Requiem
Requiem
Vriendschap, passie en oorlog in de tijd van de kruistochten Parijs, 1295. Will Campbell heeft het Midden-Oosten de rug toegekeerd en zich weer bij de Orde d... »
 
 
 
 
 

Banier Opstand
Banier Opstand
 »
 
 
 
 
 

Koninkrijk
Koninkrijk
<p>Roberts kroning tot koning van Scotland heeft de toorn gewekt van Edward van Engeland. Onder de gevreesde drakenbanier marcheert de Engelse koning noordwa... »
 
 
 
 
 

Die Blutritter
Die Blutritter
Die Blutritter »
 
 
 
 
 

Opstand
Opstand
<p>1286 Schotland is in de greep van een barre winter, het volk vreest het einde der tijden en de koning is dood. De edelen strijden om de opvolging, terwijl... »
 
 
 
 
 

De Linux-factor
De Linux-factor
Red Hat, Microsoft en de revolutie in de software-industrie »
 
 
 
 
 

Die Blutschrift
Die Blutschrift
Die Blutschrift »
 
 
 
 
 

Crusade
Crusade
Book Two of the BRETHREN Trilogy. Brethren Trilogy. It is 1274 and in the fortified city of Acre, the last major stronghold... »
 
 
 
 
 

 
domReadyCallbacks.push( function() { new Error('Sorry, dit kan je alleen doen als je ingelogd bent. Als je nog geen lid bent, kun je dat hier worden.'); });