Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het spoor bij ster in 2013
Het spoor bij ster in 2013
Na het uitbrengen van Cartoonalbum 1 van "Het Spoor bij Ster" groeide bij mij het idee om een album te maken met een nieuwsoverzicht van 2013.Verder heb ik n... »
 
 
 
 
 

Norm de boekenworm
Norm de boekenworm
Getroffen door wat mijn oud collega's in het boekenvak moeten doorstaan, besloot ik dit album uit te brengen.Het bevat tekenwerk uit de periode dat ik bij Do... »
 
 
 
 
 

Hoe maak je van jezelf een superheld?
Hoe maak je van jezelf een superheld?
In dit boekje laat Rick je zien dat iedereen kan tekenen, op een speelse manier leer je superhelden tekenen en leer je hoe je van jezelf een superheld kunt m... »
 
 
 
 
 

De kat die kippenvel had
De kat die kippenvel had
De kat die kippenvel had is een voorlees prentenboekje. Wat zegt Rick er zelf over? "In een kort verhaaltje probeer ik te vertellen dat het gras altijd groen... »
 
 
 
 
 

Tekenen allerlei
Tekenen allerlei
Dit tweede "Jij kunt ook tekenen (met Rick)" boekje neemt je een paar stappen verder mee op pad dan deel 1. Fantasiefiguren, gebouwen, poppetjes, wapens, de... »
 
 
 
 
 

Het spoor bij ster
Het spoor bij ster
In periodes van mijn leven, heb ik soms ineens de neiging om actualiteiten of gebeurtenissen uit het nieuws of mijn persoonlijke omgeving, vast te leggen in ... »