Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Overschot
Overschot
<p>In <em>Overschot </em>van René Appel krijgt Arend Meulenhoek een dreigtelefoontje van een man die claimt dat zijn stiefzoon Ferry hem duizenden euro’s ... »
 
 
 
 
 

Goede vrienden
Goede vrienden
Vier stellen, acht vrienden, woonachtig in dezelfde buurt, die vaak bij elkaar binnenlopen en veel met elkaar delen. Maar alles verandert als een van hen, Ot... »
 
 
 
 
 

Spanning in verhalen
Spanning in verhalen
Spanning is een van de sleutelingrediënten van het schrijven. Het bepaalt of een lezer verder leest dan de eerste alinea's, pagina's of hoofdstukken. Maar h... »
 
 
 
 
 

Handicap
Handicap
 »
 
 
 
 
 

Retourtje Hato
Retourtje Hato
De hoofdpersoon in <i>Retourtje Hato</i> reist met zijn vrouw Selma, haar verslaafde broer Rik en diens vriendin af naar Curaçao vanwege het plotselinge ove... »
 
 
 
 
 

Geweten
Geweten
Vlak na de Tweede Wereldoorlog kan een groepje jongeren moeilijk omgaan met de voor hen deprimerende sfeer van de wederopbouw. Ze scheppen hun eigen huiverin... »
 
 
 
 
 

Noodzakelijk kwaad CD's
Noodzakelijk kwaad CD's
Menno Hulsdonk is eigenaar van een bouwbedrijf. Hij heeft geld nodig, veel geld, en is daarom bereid met rekeningen te sjoemelen. Zijn vrouw Franka leeft op ... »
 
 
 
 
 

Waarom niet
Waarom niet
Waarom niet is de nieuwe psychologische thriller van prijswinnend thrillerauteur René Appel. Tara Ellink viert met vrienden haar eenendertigste verjaardag i... »