Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Joyride & andere spannende verhalen
Joyride & andere spannende verhalen
In ‘Joyride’ zijn de allerbeste spannende verhalen van thrillerauteur René Appel samengebracht. Enkelen zijn in vertaling verschenen bij gerenommeerde A... »
 
 
 
 
 

Schone handen
Schone handen
Sylvia en Eddie hebben samen twee kinderen. Ze wonen in een groot pand in Amsterdam-Zuid en het ontbreekt hen aan niets. Er is één levensgroot probleem: he... »
 
 
 
 
 

Spannende verhalen schrijven
Spannende verhalen schrijven
Spanning is een van de sleutelingrediënten van het schrijven. Het bepaalt of een lezer verder leest dan de eerste alinea s, pagina s of hoofdstukken. Maar h... »
 
 
 
 
 

Waarom niet
Waarom niet
<p><em>Waarom niet </em>is de nieuwe psychologische thriller van multiple prijswinnend thrillerauteur René Appel.</p><p>Tara Ellink viert met vrienden haar ... »
 
 
 
 
 

De kortste nacht
De kortste nacht
'De kortste nacht' is de nieuwste thriller van bestsellerauteur René Appel. Rob Koolwijk heeft het goed voor elkaar. Hij is gelukkig getrouwd en heeft drie ... »
 
 
 
 
 

Slag op de zuiderzee
Slag op de zuiderzee
 »
 
 
 
 
 

Weerzin
Weerzin
Hotelmanager Niels Hulzeboom is gelukkig getrouwd, maar als hij hopeloos verliefd wordt op zijn nieuwe assistente zet hij alles op het spel. Bovendien zijn e... »
 
 
 
 
 

Dansen in het donker
Dansen in het donker
<p><em>Dansen in het donker</em> is een onvervalste René Appel, met levendige dialogen, een actuele problematiek en een herkenbare omgeving.</p><p>Inge is g... »