Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Geweten
Geweten
Vlak na de Tweede Wereldoorlog kan een groepje jongeren moeilijk omgaan met de voor hen deprimerende sfeer van de wederopbouw. Ze scheppen hun eigen huiverin... »
 
 
 
 
 

Zinloos geweld
Zinloos geweld
Martin Hogeveen, organisatie-adviseur, licht een grote gemeentelijke dienst door en stuit daarbij op blunders, onkunde en fraude. Bij een reorganisatie moet ... »
 
 
 
 
 

Dansen in het donker
Dansen in het donker
René Appel - Dansen in het donkerDansen in het donker is een onvervalste René Appel, met levendige dialogen, een actuele problematiek en een herkenbare omg... »
 
 
 
 
 

Retourtje Hato
Retourtje Hato
In 'Retourtje Hato' reist de hoofdpersoon vanwege het plotse overlijden van zijn schoonmoeder samen met zijn vrouw Selma, haar verslaafde broer Rik en diens ... »
 
 
 
 
 

Tegenliggers
Tegenliggers
 »
 
 
 
 
 

Loverboy
Loverboy
Wat doet een vrouw die vermoedt dat haar man een affaire heeft met een andere vrouw? Yoka Kamphuis is gewend over dit soort vragen na te denken. Ze schrijft ... »
 
 
 
 
 

Tweestrijd
Tweestrijd
Het tweede boek van de hand van René Appel in onze serie Misdadig beschrijft hoe Roy langzaam afglijdt in de criminaliteit.

In Tweestrijd is Manon gelukki... »
 
 
 
 
 

De derde persoon
De derde persoon
Magda heeft een tijdje een verhouding gehad met Freek. Hij blijft volhouden dat ze voor elkaar bestemd zijn, ook al gelooft zij daar absoluut niet in. Freek ... »
 
 
 
 
 

Spanning
Spanning
'Spanning' speelt zich af in Amsterdam in 1980. Jeroen Wielmeijer moet onder grote druk zijn proefschrift over stress voltooien, maar zijn onderzoeksresultat... »