Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Congo
Congo
Er is aan het begin van de eenentwintigste eeuw nauwelijks een roeriger natie dan Congo, het reusachtige land in het hart van Afrika, dat barst van de gronds... »
 
 
 
 
 

De junglereizen
De junglereizen
bevat: Naar het hart van Borneo . Tussen Orinoco en Amazone »
 
 
 
 
 

Tussen Orinoco en Amazone
Tussen Orinoco en Amazone
Na zijn reis naar het hart van Borneo dacht Redmond O Hanlon dat een reis over de Orinoco naar het hart van het Amazonegebied geen enkel probleem zou oplever... »
 
 
 
 
 

Congo Journey
Congo Journey
This travel book is about walking through the least-known, most inaccessible and inhospitable, and most fascinating area of the Congo. »
 
 
 
 
 

Over God, Darwin en natuur
Over God, Darwin en natuur
God, Darwin en natuur2009: DarwinjaarRedmond O'Hanlon (1947) is naast avonturier, reisboekenschrijver en wetenschapper een groot kenner van het werk van Char... »
 
 
 
 
 

In Trouble Again
In Trouble Again
A Journey between the Orinoco and the Amazon. Vintage Departures. »
 
 
 
 
 

De groene stad
De groene stad
In ‘De groene stad’ vertelt avonturier en tv-maker Redmond O’Hanlon, bekend van onder andere het programma ‘Beagle: in het kielzog van Darwin’, vo... »
 
 
 
 
 

Italie reisverhalen
Italie reisverhalen
Italie Reisverhalen »
 
 
 
 
 

Congo
Congo
In Congo doet Redmond O'Hanlon verslag van zijn poging de volgens de overlevering nog in Congo levende dinosaurussen te vinden. Het resultaat van deze zoekto... »