Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Onverminderd
Onverminderd
<p>'Onverminderd' van Rebecca Yarros is rauw, realistisch en romantisch. Dat rauwe begint al bij de openingsscène, waarin Ember het dramatische nieuws krijg... »
 
 
 
 
 

In steen gebrand
In steen gebrand
'In steen gebrand' van Rebecca Yarros is het eerste deel van de populaire Fourth Wing-fantasyserie over Violet. Haar droom om scribent te worden aan het befa... »
 
 
 
 
 

Onbereikbaar
Onbereikbaar
 »
 
 
 
 
 

Onverwacht
Onverwacht
'Onverwacht' van Rebecca Yarros is meeslepend en sexy - zoals je van haar gewend bent. Grayson heeft het verleden naar de achtergrond gedwongen en heeft nog ... »
 
 
 
 
 

Onverschrokken
Onverschrokken
<p>Twee jaar nadat de man van wie ze hield is gedood in Afghanistan, probeert Morgan haar leven weer bij elkaar te rapen. Haar strandhuis in de Outer Banks i... »
 
 
 
 
 

Een ijzeren vlam (deel 2)
Een ijzeren vlam (deel 2)
Niemand had verwacht dat Violet haar eerste jaar aan het Basgiath Oorlogscollege zou overleven, ook zijzelf niet. Maar nu komt pas de echte proef. Er is een ... »
 
 
 
 
 

Rebel
Rebel
‘Rebel’ is het laatste deel in de Renegades-serie van Rebecca Yarros. Dit boek gaat over een vrouwelijk lid van het stuntteam, namelijk Penna Carstairs, ... »
 
 
 
 
 

Onweerstaanbaar
Onweerstaanbaar
'Onweerstaanbaar' van Rebecca Yarros is het vierde deel in de serie 'Flight & Glory'. Dit boek heeft dezelfde hoofdpersonen uit het eerste deel, 'Onverminder... »
 
 
 
 
 

Reason to believe
Reason to believe
Als kleuterjuf Harper aanbiedt om tijdelijk pleegouder te zijn voor een jongen uit haar klas en zijn broertje, staat haar leven op z’n kop. Het wordt nog e... »
 
 
 
 
 

Onbereikbaar
Onbereikbaar
Onbereikbaar van Rebecca Yarros is het verhaal van twee jonge mensen die zich diep vanbinnen aan elkaar willen geven, maar die allebei iets op hun hart hebbe... »