Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Matsuoka Gilles de Geus 02 Integraal
Matsuoka Gilles de Geus 02 Integraal
In deze integrale: Smeerenburg (3), De revue (4), De Batavia (5) en Spionage (6). »
 
 
 
 
 

Sigmunds dikke pil
Sigmunds dikke pil
Al meer dan twintig jaar mag dokter Sigmund zich Nederlands bekendste psychiater noemen. In die tijd zijn er meer dan 35 gezaghebbende publicaties van zijn h... »
 
 
 
 
 

Wit Sigmund man/vrouw
Wit Sigmund man/vrouw
S1ngle is een strip van Hanco Kolk en Peter de Wit over drie vrijgezelle vriendinnen die enigszins worstelen met hun bestaan en met het feit dat ze geen vast... »
 
 
 
 
 

XL
XL
Dress to impress is het motto van de verpleegsters Fatima, Stella en Nienke. De drie dames begeven zich elke dag weer op de relatiemarkt en weten als geen an... »
 
 
 
 
 

Sigmund achttiende sessie
Sigmund achttiende sessie
PETER DE WIT<br/>Sigmund achttiende sessie<br/><br/>Niemand weet beter dan dokter Sigmund dat het op het ijs en in het leven om evenwicht gaat. Zijn praktijk... »
 
 
 
 
 

S1ngle style
S1ngle style
Elle Magazine, pas op! Vogue, aan de kant! Hier komt S1ngle Style, met de beste lijfstijl, eh... lifestyle voor iedere single. Stijliconen Stella, Nienke en ... »
 
 
 
 
 

Sigmund drieëndertigste sessie
Sigmund drieëndertigste sessie
Dokter Sigmund laat in deze drieëndertigste sessie zijn praktijk isoleren om de stijgende energiekosten het hoofd te bieden. Helaas wordt zijn nachtrust met... »
 
 
 
 
 

Leren signeren
Leren signeren
Leren Signeren is een stap-voor-stap handleiding voor schrijvers, dichters en tekenaars om signeersessies zo aangenaam en succesvol mogelijk te laten verlope... »
 
 
 
 
 

Het lege nest
Het lege nest
Natuurlijk, als je kinderen krijgt weet je dat ze op een dag volwassen zullen zijn.Maar als ze het ouderlijk huis verlaten komt dat toch vaak als een schok. ... »