Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De kunst van het crashen
De kunst van het crashen
Peter Verhelst reed op de autosnelweg toen hij bij het inhalen over het wiel reed van een vrachtwagen. Hij ging drie keer over de kop, en overleefde wonderba... »
 
 
 
 
 

Aars!
Aars!
(anatomische studie van de oresteia) »
 
 
 
 
 

Alaska
Alaska
In 1996 publiceerde hij zijn laatste dichtbundel Verhemelte en schreef hij zijn overlijdensbericht als dichter. Toch verschijnt in 2003 de bundel Alaska. Ged... »
 
 
 
 
 

Voor het vergeten
Voor het vergeten
Totaal onverwacht overlijdt de moeder van Peter Verhelst. Hij is getuige van de rouw van zijn vader en probeert daarbij ook zelf een weg te vinden in een pro... »
 
 
 
 
 

Passion Crime
Passion Crime
 »
 
 
 
 
 

19 Vergiftigingen
19 Vergiftigingen
In 2014 verscheen van de Noorse dichter Nils Chr. Moe-Repstad (1972) 19 forgiftninger, zijn negende bundel. In deze bundel snijdt hij grote, zeer uiteenlopen... »
 
 
 
 
 

De kunst van het crashen
De kunst van het crashen
Peter Verhelst reed op de autosnelweg toen hij bij het inhalen over het losgeraakte wiel reed van een vrachtwagen. Hij ging drie keer over de kop, en overlee... »
 
 
 
 
 

Medea / Moby Dick
Medea / Moby Dick
Medea en Moby Dick. Twee schrikbarende personages uit de wereldliteratuur. Twee befaamde mythes rond wraak. Medea ging de geschiedenis in als de vrouw die ha... »
 
 
 
 
 

2050
2050
Het iconische jaar 2050. Alles is fundamenteel veranderd.Wie willen we zijn? Wie is de vijand? Waar kunnen we overleven?Hoe kunnen we in deze tijden afscheid... »