Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stormbreker
Stormbreker
Verscholen aan een zuidelijke poolkust leeft een vissersvolk dat door ontbering en vijandige elementen maar met moeite weet te overleven. Kind-priester Kanu ... »
 
 
 
 
 

Mistwereld
Mistwereld
In de toekomst garandeert de Macintoshmachine vrede en welvaart op een vroeger door gruwelijke oorlogen verscheurde aarde.<br/><br/>De Machine verzorgt, vers... »
 
 
 
 
 

Het land van middernacht
Het land van middernacht
De wereld van de Archipel: een noordelijk eilandenrijk in het poolijs verkeert in een permanente nacht. Waar blijft de zon? Zelfs de machthebbers maken zich ... »
 
 
 
 
 

Het zwaard van Mechdany
Het zwaard van Mechdany
Mechdany; een afgelegen eiland aan de rand van het keizerrijk, in een wereld waar de god Lot en zijn veertien vrouwen regeren. <br/><br/>Een zwaard; met uite... »
 
 
 
 
 

De Helden van Sidian
De Helden van Sidian
Sidian is een stad waarin Helden het voor het zeggen hebben. Ooit offerde de dapperste van hen, de Opperheld Sidianos, zich op door van de hoogste toren te s... »
 
 
 
 
 

Zwermtijd
Zwermtijd
Insectenzwermen heersen over de Aarde en de mensheid heeft zich teruggetrokken in diepe schachten onder de grond. De heersende klasse lijkt zich apathisch bi... »
 
 
 
 
 

Heksen in Hallumseput
Heksen in Hallumseput
Niemand weet precies hoe het kwam, maar omdat de Magische Kring van Dertien Heksen niet goed had opgelet, ontstond op negentien november van het jaar veertie... »