Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De tuinen van Dorr
De tuinen van Dorr
De winnaar esta luisterboek award 2011!

Twee kinderen, een prinses en een tuinmansjongen, spelen in de tuin van het kasteel. Ze gaan van elkaar houden, maar... »
 
 
 
 
 

De rover Hoepsika
De rover Hoepsika
De dag waarop zijn moeder sterft, wordt Hoepsika een rover. Hij koopt een paard en laarzen met zilveren sporen, en galoppeert luid zingend de landweg op, ban... »
 
 
 
 
 

De vloek van Woestewolf
De vloek van Woestewolf
Wat moet het kleine driftige doktertje, het geleerde heertje dat zoekt en denkt en in boeken neust, wat moet die dokter Kroch ineens met een kist vol goud? E... »
 
 
 
 
 

Het stenen beeld
Het stenen beeld
Ergens diep in het woud staat een stenen beeld en voor dit beeld staan twee jongemannen; twee broers, de een klein en tenger, de ander groot en sterk. Ze nem... »
 
 
 
 
 

Virgilius van Tuil
Virgilius van Tuil
Virgilius van Tuil is het honderd-en-éénste Veluwse kaboutertje. Geen mens gelooft dat hij werkelijk bestaat. Hij leeft met zijn honderd soortgenoten op de... »
 
 
 
 
 

Het olifantenfeest
Het olifantenfeest
 »
 
 
 
 
 

De kleine kapitein en de schat van Schrik en Vreze
De kleine kapitein en de schat van Schrik en Vreze
De kleine kapitein heeft een vreemde brief gevonden in een van de zeven kisten met schatten, die hij op zijn laatste reis van de zeerover Schobbebonk heeft a... »
 
 
 
 
 

Wegloop
Wegloop
Wegloop is de naam van een van de personages in dit vierde deel in de Kidsbibliotheek. Paul Biegel neemt de lezer mee terug in de tijd. In 1532 hebben de Spa... »