Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De kleine kapitein in het land van Waan en Wijs
De kleine kapitein in het land van Waan en Wijs
<p>Luister nu naar de avonturen van de kleine kapitein, uit de klassieker 'De kleine kapitein in het land van waan en wijs', voorgelezen door Jan Eilander. E... »
 
 
 
 
 

De kleren van Sinterklaas
De kleren van Sinterklaas
<p>In 'De kleren van Sinterklaas' geeft Paul Biegel zoals alleen hij dat kan een heerlijk originele wending aan het bezoek van de Sint. Een echte Biegel-klas... »
 
 
 
 
 

Nachtverhaal
Nachtverhaal
<p>De sprookjesachtige fantasie van Paul Biegel kent geen grenzen. 'Nachtverhaal', een beeldschoon boek over een kabouter en een fee, is een hoogtepunt in zi... »
 
 
 
 
 

Der Räuber Hupsika
Der Räuber Hupsika
 »
 
 
 
 
 

De zwerftochten van Aeneas
De zwerftochten van Aeneas
Nadat Paul Biegel een jaar lang had gewerkt aan een bewerking van het nationale epos van Rome: de Aeneïs, was Fiel van der Veen nog eens anderhalf jaar bezi... »
 
 
 
 
 

Jiri
Jiri
Paul Biegel op de website van Holland: <a href="http://www.uitgeverijholland.nl/schrijver/auteursDetail.asp?id=25">www.uitgeverijholland.nl</a><br/><br/>Jiri... »
 
 
 
 
 

De rover Hoepsika
De rover Hoepsika
De dag waarop zijn moeder sterft, wordt Hoepsika een rover. Hij koopt een paard en laarzen met zilveren sporen, en galoppeert luid zingend de landweg op, ban... »
 
 
 
 
 

Reinaart de vos
Reinaart de vos
Het verhaal van Reinaart de Vos is al erg oud, maar nog altijd actueel. Het is een middeleeuwse fabel over dieren, waarin elk dier een bepaalde menselijke on... »