Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De zeven veren van de papegaai
De zeven veren van de papegaai
<p>'De zeven veren van de papegaai' is een klassiek Biegel-voorleesverhaal en een favoriet van velen. Met de gloednieuwe, schitterende illustraties van Linde... »
 
 
 
 
 

Biegelfolder 25 exemplaren
Biegelfolder 25 exemplaren
25 exemplaren van de Biegelfolder PAUL BIEGEL - MEESTERVERTELLEN MET HET ROVERSHART »
 
 
 
 
 

De kleine kapitein
De kleine kapitein
<p>Deze prachtige, geïllustreerde omnibus van 'De kleine kapitein' is een van de meest geliefde kinderboeken uit de Nederlandse jeugdliteratuur, van meester... »
 
 
 
 
 

De rover Hoepsika
De rover Hoepsika
De dag waarop zijn moeder stierf, werd Hoepsika een rover. Hij kocht een paard en laarzen met zilveren sporen, en galoppeerde luid zingend de landweg op, ban... »
 
 
 
 
 

De karabijn
De karabijn
Jeroentje was nog heel jong toen de oorlog uitbrak; hij herinnert zich er niets van. Op het boerderijtje waar hij woont is in de eerste jaren niet veel te me... »
 
 
 
 
 

Virgilius van Tuil
Virgilius van Tuil
Virgilius van Tuil is het honderd-en-éénste Veluwse kaboutertje. Geen mens gelooft dat hij werkelijk bestaat. Hij leeft met zijn honderd soortgenoten op de... »
 
 
 
 
 

Nachtverhaal
Nachtverhaal
<p>De sprookjesachtige fantasie van Paul Biegel kent geen grenzen. 'Nachtverhaal', een beeldschoon luisterboek over een kabouter en een fee, is een hoogtepun... »
 
 
 
 
 

De Rode Prinses
De Rode Prinses
Niemand had ooit de Rode Prinses gezien, want zij was opgegroeid binnen de muren van het Witte-Torenpaleis. Pas op haar twaalfde verjaardag kwam zij naar bui... »
 
 
 
 
 

Anderland
Anderland
Paul Biegel op de website van Holland: <a href="http://www.uitgeverijholland.nl/schrijver/auteursDetail.asp?id=25">www.uitgeverijholland.nl</a><br/><br/>De m... »
 
 
 
 
 

De rattenvanger van Hameln
De rattenvanger van Hameln
Op meeslepende wijze leest Paul Biegel zelf voor uit het sprookje en de oude legende van 'De rattenvanger van Hamelen'. Bijna iedereen kent de sage De ratten... »