Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Godin van nature
Godin van nature
Zij, de incarnatie van een godin? No way! Morrigan mag dan altijd hebben geweten dat ze anders was dan haar oppervlakkige vriendinnen zeg nu zelf, echt norm... »
 
 
 
 
 

Godin bij vergissing
Godin bij vergissing
Al heeft Shannon Parker als lerares Engels voor heel wat hete vuren gestaan, zelfs voor haar is het wat bizar om eerst op mysterieuze wijze te worden aangetr... »
 
 
 
 
 

Godin uit vrije wil
Godin uit vrije wil
Het was even wennen, maar het bevalt Shannon Parker eerlijk gezegd prima in Partholon. Het leven als de incarnatie van de godin Epona is... nou ja, goddelijk... »
 
 
 
 
 

Verkozen
Verkozen
Verkozen deel 1 - Het huis van de nacht

Het leven is moeilijk als je zestien bent, je moeder getrouwd is met een loser van een stiefvader en je vriendje lie... »
 
 
 
 
 

Verraden
Verraden
Verraden deel 2 - Het huis van de nacht<br/><br/>De kersverse vampier Zoey Redbird woont sinds kort in het Huis van de Nacht. Ze heeft de enorme vermogens om... »
 
 
 
 
 

Verraden
Verraden
De kersverse vampier Zoey Redbird woont sinds kort in het Huis van de Nacht. Ze heeft de enorme vermogens omarmd die de vampiergodin Nyx haar gegeven heeft, ... »
 
 
 
 
 

Ontwaakt
Ontwaakt
Neferet, uitgestoten uit de Hoge Raad, keert terug naar het Huis van de Nacht in Tulsa. Ze zweert wraak op Zoey, en het feit dat ze de onsterfelijke Kalona b... »
 
 
 
 
 

Godin bij vergissing
Godin bij vergissing
Al heeft Shannon Parker voor heel wat hete vuren gestaan, zelfs voor haar is het wat bizar om na een vreemd autoongeluk geradbraakt wakker te worden in een a... »
 
 
 
 
 

Voorbestemd
Voorbestemd
Zoey lijkt eindelijk een veilige haven te hebben gevonden, met Stark aan haar zijde. Ze is klaar om Neferet te verslaan. Maar het Huis van de Nacht wordt bed... »
 
 
 
 
 

Onveilig
Onveilig
Wat zou jij doen als de mooiste jongen ter wereld een naamloze duivel in zich verborg, en hij alleen maar oog voor jou heeft? Zoey is gelukkig weer terug bij... »