Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gelukkig samen
Gelukkig samen
vitaminen voor partners, geliefden, levenspartners. Gelukkig samen is door zijn mooie meditaties en de talrijke suggesties, een... »
 
 
 
 
 

Beste wensen
Beste wensen
Iemand alle goeds wensen behoort tot de dingen van het leven die zo eenvoudig lijken maar toch zo moeilijk zijn. Vaak vinden we niet de geschikte woorden die... »
 
 
 
 
 

Zonnestralen voor het hart
Zonnestralen voor het hart
Je hebt iets wat anderen moeten voelen: een hart! Wees verstandig en gebruik het. Met goedheid en liefde wordt je hart gezond.

Geef de wereld een hart, je e... »
 
 
 
 
 

Van harte
Van harte
Dit boek bundelt nieuwe teksten van Phil Bosmans en van zijn Duitse uitgever, geschreven in de geest van Phil Bosmans.;;;Positieve en hartverwarmende teksten... »
 
 
 
 
 

Zonnestralen van geluk
Zonnestralen van geluk
Waarom zoeken we het geluk altijd zo ver? Het bevindt zich veel dichter bij ons dan we zelf meestal denken. Waarom staan we niet eens stil bij het gewone? La... »
 
 
 
 
 

Zonnestralen voor elke dag
Zonnestralen voor elke dag
Zonnestralen voor elke vag
Het valt niet altijd mee om van het leven te houden zoals het op je afkomt.Bovendien zit het geluk vaak verborgen in de kleine din... »
 
 
 
 
 

Dagboek 365
Dagboek 365
'begin de maandagmorgen met je vrijdagavondhumeur' »