Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De gunst
De gunst
Jude is een succesvol arts en is gelukkig met haar verloofde Nat. Vanuit het niets duikt haar eerste liefde, Liam, op in het ziekenhuis waar ze werkt. Ze heb... »
 
 
 
 
 

In hechtenis
In hechtenis
In hechtenis van schrijversduo Nicci French, bekend van de Frieda Klein-reeks, gaat over een vrouw die vanuit de gevangenis haar onschuld probeert te bewijze... »
 
 
 
 
 

Zondagochtend breekt aan
Zondagochtend breekt aan
Zondagochtend breekt aan is het spannende zevende deel van de achtdelige Frieda Klein-serie,<br/>geschreven door Nicci French.<br/><br/>Het begint met een li... »
 
 
 
 
 

Wie niet horen wil
Wie niet horen wil
In de psychologische thriller Wie niet horen wil van Nicci French gaat Tess op onderzoek uit als haar dochtertje Poppy vreemde taal begint uit te slaan en ee... »
 
 
 
 
 

Huis vol leugens
Huis vol leugens
In Huis vol leugens van Nicci French leidt de vijfenveertigjarige Neve een ogenschijnlijk gelukkig leven, met haar echtgenoot en drie kinderen. Schijn bedrie... »
 
 
 
 
 

Stemmen in het duister
Stemmen in het duister
<p>Nancy North en haar vriend Felix zijn net ingetrokken in een nieuwe, goedkopere, flat, die Felix heeft gevonden terwijl zij ziek was. Nancy heeft kort gel... »
 
 
 
 
 

Bezeten van mij
Bezeten van mij
Is er iets wat we niet zouden opgeven voor ware liefde?

Alice Loudon is een ogenschijnlijk geslaagde, jonge vrouw: een hechte vriendenkring, een l... »
 
 
 
 
 

De dag van de doden
De dag van de doden
De bladeren vallen van de bomen en in Londen waart een seriemoordenaar rond. In een winkelstraat in het noorden van de stad crasht een op hol geslagen auto, ... »
 
 
 
 
 

Donderdagskinderen
Donderdagskinderen
 »