Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Killing Me Softly
Killing Me Softly
Alice Loudon couldn8217t resist abandoning her old safe life for a wild affair. And in Adam Tallis a rugged mountaineer with a murky past she finds a man who... »
 
 
 
 
 

De bewoonde wereld
De bewoonde wereld
Abbie Devereaux wacht in het donker. Ze is geblinddoekt en vastgebonden aan handen en voeten. Ze weet niet waar ze is en kan zich niet herinneren wat er is g... »
 
 
 
 
 

Denken aan vrijdag
Denken aan vrijdag
Nicci French - Denken aan vrijdag
Uit de Thames wordt het lijk van een man met doorgesneden keel gevist. Hij is onherkenbaar, want hij heeft al een tijd in h... »
 
 
 
 
 

The Safe House
The Safe House
2 reissues of the bestselling crime novels from the married couple team withbrand new jackets. »
 
 
 
 
 

Verlies
Verlies
Verlies is het verhaal van een echtpaar dat hun vijfjarige zoon verliest bij een ongeluk. Moeder, vader en hun tienjarige zoon hebben ieder een eigen manier ... »
 
 
 
 
 

Losing You
Losing You
Library Edition »
 
 
 
 
 

The Red Room
The Red Room
He almost took your life. Now his is in your hands...After psychologist Kit Quinn is brutally attacked by a prisoner, she is determined to get straight back ... »
 
 
 
 
 

Land Of The Living
Land Of The Living
Abbie Devereaux doesnt know where she is or how she got there. Shes soterrified she can barely remember her own name and shes sure of just onething that she... »