Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Heeft iemand Charlotte Salter gezien?
Heeft iemand Charlotte Salter gezien?
<p><em>Heeft iemand Charlotte Salter gezien?</em> is het nieuwste bloedstollend spannende boek van het iconische thrillerduo Nicci French.</p><p>Charlotte Sa... »
 
 
 
 
 

Vijf spannende verhalen
Vijf spannende verhalen
Nicci French, waarachter het Britse echtpaar Nicci Gerard en Sean French schuilgaat, is een absolute topschrijver van het thrillergenre. Het duo heeft ook ve... »
 
 
 
 
 

In hechtenis - special DPG Media
In hechtenis - special DPG Media
In hechtenis van schrijversduo Nicci French, bekend van de Frieda Klein-reeks, gaat over een vrouw die vanuit de gevangenis haar onschuld probeert te bewijze... »
 
 
 
 
 

De bewoonde wereld
De bewoonde wereld
<p>Abbie Devereaux wacht in het donker. Ze is geblinddoekt en vastgebonden aan handen en voeten. Ze weet niet waar ze is en kan zich niet herinneren wat er i... »
 
 
 
 
 

Wachten op woensdag
Wachten op woensdag
Wachten op woensdag - Nicci FrenchWachten op woensdag, de nieuwe Frieda Klein thriller van Nicci French nu al verkrijgbaar in dwarsligger®.Opnieuw heeft Nic... »
 
 
 
 
 

Huis vol leugens
Huis vol leugens
In Huis vol leugens van Nicci French leidt de vijfenveertigjarige Neve een ogenschijnlijk gelukkig leven, met haar echtgenoot en drie kinderen. Schijn bedrie... »
 
 
 
 
 

Dinsdag is voorbij
Dinsdag is voorbij
French, 'Dinsdag is voorbij'Het tweede deel met psychoanalytica Frieda Klein die tegen wil en dank wordt meegesleurd in de afschuwelijke wereld van misdaad e... »
 
 
 
 
 

De gunst
De gunst
<p><em>De gunst</em> is een ijzersterke thriller van Nicci French. Jude is een succesvol arts en is gelukkig met haar verloofde Nat. Vanuit het niets duikt h... »