Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Banketbakkersproducten
Banketbakkersproducten
Hoe maak ik zoute en/of kaaskoekjes? Hoe maak ik eenvoudige chocoladeproducten en/of hoe luxe bonbons? Dit boek geeft de samenstelling en bereidingswijzen v... »
 
 
 
 
 

Productgroep gistdeegspecialiteiten en sierwerk gistdegen
Productgroep gistdeegspecialiteiten en sierwerk gistdegen
Let op!<br/><br/>De serie opdrachtenboeken is alleen bestemd voor studenten die schooljaar 2014 - 2015 of daarvoor gestart zijn met hun opleiding voor de bak... »
 
 
 
 
 

Werkboek Beschuit
Werkboek Beschuit
Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij.<br/><br/>Dit wer... »
 
 
 
 
 

Werkboek chocolade & bonbons
Werkboek chocolade & bonbons
Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij.

Dit werkboek be... »
 
 
 
 
 

Backerij de Gouden kraekeling
Backerij de Gouden kraekeling
Periodeboek 'Backerij de Gouden Kraekeling' is het 2e boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de ... »
 
 
 
 
 

Zanddegen
Zanddegen
Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij.

Dit werkboek be... »
 
 
 
 
 

Productgroep desem
Productgroep desem
Let op!<br/><br/>De serie opdrachtenboeken is alleen bestemd voor studenten die schooljaar 2014 - 2015 of daarvoor gestart zijn met hun opleiding voor de bak... »
 
 
 
 
 

Korstdegen
Korstdegen
Let op!<br/><br/>De serie opdrachtenboeken is alleen bestemd voor studenten die schooljaar 2014 - 2015 of daarvoor gestart zijn met hun opleiding voor de bak... »
 
 
 
 
 

Bakkerij de Oase
Bakkerij de Oase
Periodeboek 'Bakkerij de Oase' is het 3de boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de verschillend... »
 
 
 
 
 

Gistdeeg kleinbrood
Gistdeeg kleinbrood
Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij.

Dit werkboek be... »