Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Banketbakkersproducten Hoe maak ik zoute en/of kaaskoekjes? Hoe maak ik eenvoudige chocoladeproducten en/of hoe luxe bonbons? Dit boek geeft de samenstelling en bereidingswijzen v... »
Werkboek Beschuit Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij.<br/><br/>Dit wer... »
Werkboek chocolade & bonbons Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij.
Backerij de Gouden kraekeling Periodeboek 'Backerij de Gouden Kraekeling' is het 2e boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de ... »
Zanddegen Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij.
Productgroep desem Let op!<br/><br/>De serie opdrachtenboeken is alleen bestemd voor studenten die schooljaar 2014 - 2015 of daarvoor gestart zijn met hun opleiding voor de bak... »
Korstdegen Let op!<br/><br/>De serie opdrachtenboeken is alleen bestemd voor studenten die schooljaar 2014 - 2015 of daarvoor gestart zijn met hun opleiding voor de bak... »
Bakkerij de Oase Periodeboek 'Bakkerij de Oase' is het 3de boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de verschillend... »
Gistdeeg kleinbrood Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij.