Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Chocolade Let op!<br/><br/>De serie opdrachtenboeken is alleen bestemd voor studenten die schooljaar 2014 - 2015 of daarvoor gestart zijn met hun opleiding voor de bak... »
Werkboek Beslag Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij.<br/><br/>Dit wer... »
Zanddegen Let op!<br/><br/>De serie opdrachtenboeken is alleen bestemd voor studenten die schooljaar 2014 - 2015 of daarvoor gestart zijn met hun opleiding voor de bak... »
Bakkerij de Toekomst Periodeboek "Bakkerij De Toekomst" is speciaal ontwikkeld voor de opleiding assistent bakker. Samen met het opdrachtenboek Assistent bakker vormt het één g... »
Broodbakkersproducten Versgebakken broodjes verspreiden een heerlijke, onweerstaanbare geur, maar hoe begin je eraan? Wat zijn de basisregels om brood en andere gistdeegproducten ... »
Werkboek schuim Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij.
Decoraties, sierwerk en borstplaat Let op!<br/><br/>De serie opdrachtenboeken is alleen bestemd voor studenten die schooljaar 2014 - 2015 of daarvoor gestart zijn met hun opleiding voor de bak... »
Gistdeeg ongevuld & gevuld grootbrood Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij.
Backerij de Soete Suickerbol Periodeboek 'De Soete Suickerbol' is het 1ste boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de verschil... »