Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De herziening
De herziening
Advocaat Mickey Haller, bekend uit De Lincoln-advocaat, wordt gevraagd om de rol van aanklager op zich te nemen. Een oude kindermoordzaak wordt 24 jaar na da... »
 
 
 
 
 

Echo Park
Echo Park
<p>In 1994 verdween Marie Gesto spoorloos. Harry Bosch leidde destijds het onderzoek, maar de jonge vrouw werd nooit gevonden. Twaalf jaar later werkt Bosch ... »
 
 
 
 
 

Echo Park
Echo Park

In 1994 verdween Marie Gesto spoorloos. Harry Bosch leidde destijds het onderzoek, maar de jonge vrouw werd nooit gevonden. Twaalf jaar later werkt Bosch op... »
 
 
 
 
 

De zwarte doos
De zwarte doos
<p>Tijdens de chaos van de Los Angeles-rellen in 1992 is Harry Bosch als eerste op de plaats delict bij het lijk van een jonge fotografe. Hij moet het dossie... »
 
 
 
 
 

De keerzijde
De keerzijde
<p>‘De beste thrillerschrijver van allemaal.’ <em>Algemeen Dagblad</em>

Harry Bosch is de nieuwste privédetective van Californië. Hij maakt ... »
 
 
 
 
 

De nachtploeg
De nachtploeg
<p>Michael Connelly is onovertroffen in het vlijmscherp neerzetten van geloofwaardige personages

Een spannende standalone met een nieuw personage:... »
 
 
 
 
 

De val
De val
<p>Een briljante thriller over geheimen uit het schimmige verleden van de lapd. Bosch worstelt met morele dilemma’s en persoonlijke keuzes, met afrekeninge... »
 
 
 
 
 

Kofferdood
Kofferdood
 »
 
 
 
 
 

Spoordood
Spoordood
Tot zijn grote verbazing wordt Harry Bosch op de zaak gezet van de vermoorde advocaat Howard Elias. Elias was niet zomaar een advocaat: hij was beroemd en zw... »
 
 
 
 
 

De jacht
De jacht
De start van een nieuwe avonturenreeks…

Al tientallen jaren genieten miljoenen lezers van de boeken van bestsellerauteur Clive Cussler. Maak nu kennis met ... »