Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het gevecht
Het gevecht
Het gevecht( leven is kunst) Toen ik in 1965 de kleine duplexwoning van Rudy Klomp binnenstapte had ik niet kunnen bedenken dat ik vijftig jaar later drie bo... »
 
 
 
 
 

Internationaal Jeugdrecht
Internationaal Jeugdrecht

Deze wetseditie over Internationaal Jeugdrecht bevat teksten van Verdragen, Verordeningen, Wetten en andere Internationale rechtsdocumenten over rechten van... »
 
 
 
 
 

Pieter Potlood
Pieter Potlood
Pieter Potlood



Pieter is een mooi rood kleurpotlood. Op een dag trekt hij de wijde wereld in. Zijn moeder roept hem na: "Pas op voor de puntenslijper, da... »
 
 
 
 
 

De Bruine Poepeend
De Bruine Poepeend
Een bruine jonge eend -Goudveer was zijn naam- reisde alleen de wereld rond. Hij had zijn vader nooit gekend en zijn moeder was al een tijdje spoorloos verdw... »
 
 
 
 
 

Pindakaas
Pindakaas
Geertje was 16 en wist een ding zeker, ze wilde niet haar hele leven naadjes naaien in de fabriek. Toevalligerwijs kwam ze in contact met een groep kunstenaa... »
 
 
 
 
 

Wij Metje Blaak
Wij Metje Blaak
Ik wilde actrice worden, maar kwam op veertienjarige leeftijd in een fabriek terecht. De hele dag naadjes naaien, tussen de fabrieksmeisjes die maar één d... »
 
 
 
 
 

pindakaas
pindakaas
 »
 
 
 
 
 

Brutus
Brutus
Brutus(De hond die graag kat wilde zijn).Brutus woonde vijf maanden in een kennel. Niemand wilde hem adopteren omdat hij zo vreemd was. Hij wilde niets met... »
 
 
 
 
 

Wij, Metje Blaak
Wij, Metje Blaak
 »