Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Onherstelbaar heel
Onherstelbaar heel
 »
 
 
 
 
 

Dons op mijn tanden
Dons op mijn tanden
Dons op mijn tanden. Deze bundel bijt zacht. Dat voel je. Dat hoort zo.<br/><br/>Dons op mijn tanden gaat over mensen, kijken, een verdwaalde superheld, MH17... »
 
 
 
 
 

Een bundel geluk
Een bundel geluk
Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Parktheater Eindhoven heeft stadsdichter Merel Morre 50 gedichten gebundeld in Een bundel geluk. Deze gelegenhe... »
 
 
 
 
 

Lang zullen ze lezen
Lang zullen ze lezen
LANG ZULLEN ZE LEZEN dicht je door de maanden heen en neemt je mee langs alle feestjes, belangrijke data, jaarlijkse rituelen en de vier seizoenen. Met gedic... »
 
 
 
 
 

Het bekende weg
Het bekende weg
Laten we er geen doekjes om winden: alles is het begin van een afscheid. Eerste auto's gaan kapot en nemen herinneringen mee. Mensen gaan zomaar dood. Je bes... »
 
 
 
 
 

Vers gevangen
Vers gevangen
Dat zinnetje van zomaar een voorbijganger, het achtergebleven kledingstuk in de berm, de wankele beweging van een man op skeelers. Flarden van het leven van ... »
 
 
 
 
 

Wat na het grijpen ligt
Wat na het grijpen ligt
Overal om je heen zie je ze. Mensen die pogen. Die er het beste van proberen te maken. Mensen die duwen, trekken, slagen, falen. Soms ligt geluk voor het gri... »
 
 
 
 
 

Met mijn ogen dicht ik alles heel
Met mijn ogen dicht ik alles heel
Met mijn ogen dicht ik alles heel neemt je mee in een doolhof waar taal zegeviert. Het stuurt je van de luchtige levensvraag via de hel van koopzondag naar d... »