Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Familiegeheim
Familiegeheim
Eva is een vrolijke meid van dertien. Ze heeft weinig nagedacht over het feit dat haar moeder haar eigen ouders vrijwel nooit ziet en dat zij haar familie v... »
 
 
 
 
 

Brugklassers!
Brugklassers!
Na de Cito-toets, het slotfeest van de basisschool en een zomervakantie vol spannende afwachting is het zover: Jesse, Vera en Isa worden brugklassers. Maar h... »
 
 
 
 
 

Mijn tweede Van Dale lente, zomer, herfst, winter
Mijn tweede Van Dale lente, zomer, herfst, winter
Dit e-book is geschikt voor een tablet en niet voor zwart-wit readers.Het themaboekje Mijn tweede Van Dale lente, zomer, herfst, winter bevat 21 woorden rond... »
 
 
 
 
 

Mijn tweede Van Dale
Mijn tweede Van Dale
* Gebaseerd op het succesvolle voorleeswoordenboek Mijn tweede Van Dale<br/>* Stimulans voor de ontwikkeling van de woordenschat<br/>* Vrolijke tekeningen in... »
 
 
 
 
 

Eenzaam in de oorlog
Eenzaam in de oorlog
<i>Met grommende motoren rijden vrachtauto’s de straat in. Het dreigende geluid vult zijn kamertje en Eddy voelt de trillingen van de zware wagens in zijn ... »
 
 
 
 
 

Naar de maan: Piet en Riet
Naar de maan: Piet en Riet
Piet is met Riet naar zee. Riet is dol op de zee. Pim is er ook. Hij is een maat van Piet. Maar wat is dat daar? Pim zegt: Daar kun je naar de maan. Kom, zeg... »
 
 
 
 
 

Vergeten Oorlog
Vergeten Oorlog
Abeba, Gien-guo, Rýs, Jeffrey, Hamid, Irina, Marja, Yakoub, Zvjezdana en Lily.
Wat betekende de Tweede Wereldoorlog voor deze tien kinderen?

Lees en ontdek... »
 
 
 
 
 

Verzet tegen de vijand
Verzet tegen de vijand
<i>Niet omkijken. Rustig lopen. Gewoon doen. Toons hart bonkt in zijn borstkas, maar aan de buitenkant is niets aan hem te zien. Dat weet hij zeker. Hij haal... »
 
 
 
 
 

A
A
 »
 
 
 
 
 

Mechteld op wolvenjacht
Mechteld op wolvenjacht
Mechteld is het zusje van Berend, en dus de dochter van een echte ridder. Ze is al bijna acht jaar, en moet dus uit huis, net als andere ridderdochters. Ze g... »