Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Familiegeheim
Familiegeheim
Eva is een vrolijke meid van dertien. Ze heeft weinig nagedacht over het feit dat haar moeder haar eigen ouders vrijwel nooit ziet en dat zij haar familie v... »
 
 
 
 
 

Brugklassers!
Brugklassers!
Na de Cito-toets, het slotfeest van de basisschool en een zomervakantie vol spannende afwachting is het zover: Jesse, Vera en Isa worden brugklassers. Maar h... »
 
 
 
 
 

Een pil met een lab erin
Een pil met een lab erin
En nu een prijs!' zegt de man van het journaal. Nanne laat zijn lego liggen. Een prijs is goed nieuws, en daar houdt Nanne van. Hij loopt naar de televisie. ... »
 
 
 
 
 

Familiegeheim
Familiegeheim
Eva is een vrolijke meid van dertien. Ze heeft weinig nagedacht over het feit dat haar moeder haar eigen ouders vrijwel nooit ziet en dat zij haar familie va... »
 
 
 
 
 

Dwars door de storm
Dwars door de storm
Tjakkie heeft maar één droom: naar de hbs. Maar arbeiderskinderen leren niet door. Toch studeert ze om zich op de hbs voor te bereiden, samen met Katrien, ... »
 
 
 
 
 

Bommen op ons huis
Bommen op ons huis
Fien is wakker geworden van de vliegtuigen. Het is oorlog! Eerst vindt ze het vooral spannend, maar een paar dagen later denkt ze daar heel anders over. Bomm... »
 
 
 
 
 

B
B
 »
 
 
 
 
 

Het geheim van de jongste ridder
Het geheim van de jongste ridder
Een dappere ridder die alle toernooien wint. Dat wil Berend later worden. Een ridder met een zwaard en een schildknaap. En met een eigen valk. Stiekem oefent... »
 
 
 
 
 

Ondersteboven van lezen
Ondersteboven van lezen
Sinds jaar en dag houdt Paul Claes een leesdagboek bij. Daarin noteert hij alles wat hem invalt tijdens het lezen van literatuur, essays, poëzie, wetenschap... »