Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Familiegeheim
Familiegeheim
Eva is een vrolijke meid van dertien. Ze heeft weinig nagedacht over het feit dat haar moeder haar eigen ouders vrijwel nooit ziet en dat zij haar familie v... »
 
 
 
 
 

Brugklassers!
Brugklassers!
Na de Cito-toets, het slotfeest van de basisschool en een zomervakantie vol spannende afwachting is het zover: Jesse, Vera en Isa worden brugklassers. Maar h... »
 
 
 
 
 

Drie op een rij
Drie op een rij
In het eerste deel van deze nieuwe reeks worden de bekende en populaire jeugdboekenauteurs Simone van der Vlugt Lydia Rood en Jan Terlouw behandeld. In Drie ... »
 
 
 
 
 

Een pil met een lab erin
Een pil met een lab erin
En nu een prijs!' zegt de man van het journaal. Nanne laat zijn lego liggen. Een prijs is goed nieuws, en daar houdt Nanne van. Hij loopt naar de televisie. ... »
 
 
 
 
 

Ridder op de muur
Ridder op de muur
 »
 
 
 
 
 

Dossier Harry Potter & J.K. Rowling & woordenboek
Dossier Harry Potter & J.K. Rowling & woordenboek
In dit boek staat een uitgebreide biografie van J.K. Rowling de schrijfster van de Harry Potterboeken waarin ook de verschillende aspecten van de rage rond h... »
 
 
 
 
 

Keerzijde
Keerzijde
2013: Berber verhuist met haar moeder van Friesland naar Amsterdam. Ze heeft het idee dat alles om seks lijkt te draaien. De meiden uit haar klas vinden het ... »
 
 
 
 
 

Bommen op ons huis
Bommen op ons huis
Fien is wakker geworden van de vliegtuigen. Het is oorlog! Eerst vindt ze het vooral spannend, maar een paar dagen later denkt ze daar heel anders over. Bomm... »