Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Uit je duim
Uit je duim
 »
 
 
 
 
 

Muk krijgt een kleur
Muk krijgt een kleur
Dalmatiër-pup Muk vindt zijn zwart-witte vacht maar saai. In de dierentuin ziet hij dieren met de prachtigste kleuren en patronen. Dat wil hij ook wel! Maar... »
 
 
 
 
 

Het beste van het beste
Het beste van het beste
Een verhaal op rijm van Mark Haayema. De koning en koningin van het Land van Melk en Honing hebben alles wat hun hartje begeert. Hun kindje moet dus ook perf... »
 
 
 
 
 

De Rode Stam
De Rode Stam
 »
 
 
 
 
 

Muk boxset
Muk boxset
Wat is er nou leuker dan de superzachte knuffel van Muk? De knuffel mét een miniboekje in een vrolijke cadeaudoos natuurlijk! Maak jezelf of een ander blij ... »
 
 
 
 
 

Joep
Joep
Joep het schaap stottert, vooral als hij zich druk maakt, en dat is best lastig als je iets heel belangrijks wilt vertellen. En wat helemaal vervelend is, is... »
 
 
 
 
 

Oma, mag ik mijn pop terug?
Oma, mag ik mijn pop terug?
Fien gaat elke zondag met haar pop naar oma. Ze doen spelletjes en eten koekjes. De koekjes zijn veel zachter dan bij haar thuis.Oma vergeet veel. Ze vergeet... »
 
 
 
 
 

Herman de muis
Herman de muis
Herman de Muis is verliefd. En wel op een héél bijzonder meisje! Als dat maar goed gaat... »
 
 
 
 
 

Uit je duim!
Uit je duim!
Een verhaal verzinnen. Dat kan door heel hard na te denken of door het gewoon uit je duim te zuigen. Want uit je duim komen de meest spannende en vrolijke ve... »