Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Turbulentie - grote letter uitgave
Turbulentie - grote letter uitgave
Als alles door elkaar wordt geschudÉ<br/><br/>Sara Doesburg geniet met volle teugen van haar leven vol glamour. Als stewardess vliegt ze de hele wereld over... »
 
 
 
 
 

Single en Sexy
Single en Sexy
Charlotte van Rhijn ziet als een berg op tegen haar 29ste verjaardag. Niet alleen heeft haar grote liefde Kars haar zojuist verlaten, maar iemand blijkt ook ... »
 
 
 
 
 

Hex
Hex
<p>Na een mislukte wereldreis keert Daphne terug naar Nederland. Tijdens haar afwezigheid blijkt haar vriendje Julian de banden met zijn bloedmooie ex-vriend... »
 
 
 
 
 

Dior & dennenbomen
Dior & dennenbomen
Als Suzanne van Wiligem van Kleiloo van het ene op het andere moment alles kwijt raakt: haar baan, haar vriend, haar huis en haar complete garderobe, lijkt d... »
 
 
 
 
 

Revanche in New York
Revanche in New York
<p>Als de 27-jarige Isabelle van Brunswijk naar New York vertrekt voor werktripje, is ze een enigszins losbandige dame, die volop van het leven geniet. Als z... »
 
 
 
 
 

Twee is teveel
Twee is teveel
Tessa is de enige van haar uit drie personen bestaande vriendinnengroepje die niet elke week een andere man heeft. Sterker nog eigenlijk heeft ze elke week g... »
 
 
 
 
 

Verhalen uit de ambulance
Verhalen uit de ambulance
De Ambulancedienst is naast Brandweer en Politie de derde spoedeisende dienst in Nederland. Nergens ter wereld mag een verpleegkundige zo zelfstandig handele... »
 
 
 
 
 

Lovalicious
Lovalicious
<p>Saskia is de rijzende ster van een reclamebureau en... is gek op rommelmarkten. In een oude bestekset vindt ze een foto en twee oude brieven en Saskia gaa... »
 
 
 
 
 

Selfie
Selfie
Dolgelukkig is Britt (13) als ze eindelijk een iPhone krijgt. Ze maakt meteen een Instagram- en Snapchat-account aan, en als ze van haar ouders ook op Facebo... »