Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De brief van tante Rosy
De brief van tante Rosy
Als Stefanie hoort dat haar tante Rosy is overleden, weet ze nog niet dat haar leven op z’n kop zal komen te staan. Tante Rosy heeft haar niet alleen haar ... »
 
 
 
 
 

Pakket Ooggetuige
Pakket Ooggetuige
Pakket met 5 x Ooggetuige »
 
 
 
 
 

Gestrand
Gestrand
Een van de dingen waar Laura na haar scheiding het meest tegenop ziet, is om als single moeder op vakantie te gaan. Maar haar zoontjes Rick en Tim zien zo'n ... »
 
 
 
 
 

Strandwacht
Strandwacht
Anne en Emma zijn met hun ouders op vakantie op een Zuid-Franse camping. Hoewel ze een tweeling zijn en qua uiterlijk erg op elkaar lijken, is dat vanbinne... »
 
 
 
 
 

De verhalen van de mensen van de ambulance
De verhalen van de mensen van de ambulance
Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week zetten de mensen van de ambulance zich in om zorg te geven aan wie dat nodig heeft. In deze bundel vertellen ... »
 
 
 
 
 

Ooggetuige
Ooggetuige
Iris, Maaike, Becky en Floor zijn al jarenlang vriendinnen. Alle vier hebben ze een eigen pony, en ze zien elkaar vooral op de manege. In de herfstvakantie g... »
 
 
 
 
 

De weg terug
De weg terug
Als professionele terugkeerorganisatie voert de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) het terugkeerbeleid uit. De DT&V regisseert het vertrek van vreemdelingen ... »
 
 
 
 
 

Flashback
Flashback
 »
 
 
 
 
 

Crash
Crash
 »