Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Summer in the City
Summer in the City
Wat is er leuker dan een zomerse citytrip? Drie zomerse citytrips! En dat kan allemaal in één zomer met Summer in the City. Deze driedubbeldikke bundel van... »
 
 
 
 
 

Pakket Moederhart
Pakket Moederhart
Pakket met 5 exemplaren Moederhart van Mariëtte Middelbeek. »
 
 
 
 
 

Status OK
Status OK
Femke van Wetering weet het zeker: arts worden is haar missie. Ze staat aan het begin van haar tweede jaar coschappen en vindt zichzelf al behoorlijk ervaren... »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
Het is 1819. Anna, dochter van graaf en gravin van Thoringen, is als jongste van vier kinderen opgegroeid op het prachtige landgoed Vechtlust, dat al sinds j... »
 
 
 
 
 

Boyzz
Boyzz
 »
 
 
 
 
 

Gestrand
Gestrand
‘Een prachtig en ontroerend verhaal.’Een van de dingen waar Laura na haar scheiding het meest tegenop ziet, is om als single moeder op vakantie te gaan. ... »
 
 
 
 
 

Turbulentie
Turbulentie
 »
 
 
 
 
 

Turbulentie
Turbulentie
Sara Doesburg leidt een behoorlijk glamour leven. Als stewardess vliegt ze de hele wereld over, waakt ze met harde hand over haar maat 36 en heeft ze de mann... »
 
 
 
 
 

Ooggetuige
Ooggetuige
Iris, Maaike, Becky en Floor zijn al jarenlang vriendinnen. Alle vier hebben ze een eigen pony, en ze zien elkaar vooral op de manege. In de herfstvakantie g... »
 
 
 
 
 

Verhalen van de brandweer
Verhalen van de brandweer
Het blussen van grote en kleine branden, assisteren bij ernstige ongevallen, redden van mensen en dieren in nood - dag en nacht staan 27.000 brandweermannen ... »