Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Status O.K.
Status O.K.
GROTE LETTER UITGAVEFemke van Wetering weet het zeker: arts worden is haar missie. Ze staat aan het begin van haar tweede jaar coschappen en vindt zichzelf a... »
 
 
 
 
 

Flashback
Flashback
 »
 
 
 
 
 

Boyzzz
Boyzzz
Suzanne (14) - Suuz op internet - heeft een eigen blog: Boyzzz. Ze blogt fanatiek over jongens en hoe het gaat met haar pogingen om Mr. L. te veroveren. Niem... »
 
 
 
 
 

Pakket status O.K.
Pakket status O.K.
Femke van Wetering weet het zeker: arts worden is haar missie. Ze staat aan het begin van haar tweede jaar coschappen en vindt zichzelf al behoorlijk ervaren... »
 
 
 
 
 

Pakket 3 is 2 Turbulentie
Pakket 3 is 2 Turbulentie
Pakket met 5 exemplaren Turbulentie van Mariëtte Middelbeek »
 
 
 
 
 

Pakket Verhalen uit het kinderziekenhuis
Pakket Verhalen uit het kinderziekenhuis
Pakket met 5x Verhalen uit het kinderziekenhuis »
 
 
 
 
 

Pakket Crash
Pakket Crash
Pakket met 5 exemplaren Crash van Mariëtte Middelbeek »
 
 
 
 
 

De weg terug
De weg terug
Als professionele terugkeerorganisatie voert de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) het terugkeerbeleid uit. De DT&V regisseert het vertrek van vreemdelingen ... »
 
 
 
 
 

Verhalen uit de ambulance
Verhalen uit de ambulance
De Ambulancedienst is naast Brandweer en Politie de derde spoedeisende dienst in Nederland. Nergens ter wereld mag een verpleegkundige zo zelfstandig handele... »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
Het is 1819. Anna, dochter van graaf en gravin van Thoringen, is als jongste van vier kinderen opgegroeid op het prachtige landgoed Vechtlust, dat al sinds j... »