Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De donkere getallen
De donkere getallen
... Toen voelde ik het touw trekken en werd ik de diepte in gesleurd. Ik werd helemaal onder het schip doorgetrokken en schuurde tegen de ruwe kiel die bezaa... »
 
 
 
 
 

Kleuren
Kleuren
Steven is net veertien geworden. Zijn vader - bouwonder-nemer - houdt er sterke rechts-extremistische idee op na. Zijn moeder - lerares zedenleer - is de rus... »
 
 
 
 
 

Schimmen in de nacht
Schimmen in de nacht
Dan ziet ze het weer, een gedaante die als een hagedis tegen de gevel aangedrukt in haar richting sluipt. June is doodsbang...Wanneer June, die zelf geen gro... »
 
 
 
 
 

Gladiatoren
Gladiatoren
Val Aan Die Gladiatoren »
 
 
 
 
 

Angel dust
Angel dust
De woorden brachten een fl auwe herinneringaan warmte in haar hart. Ze huilde bitteretranen die bevroren terwijl ze langs haarwangen rolden. De bevroren tran... »
 
 
 
 
 

Jagers
Jagers
Heaven can wait. »
 
 
 
 
 

De storm
De storm
Na de plotse dood van hun moeder komen Nina en Elias in een weeshuis terecht. Daar voelen ze zich vreselijk ongelukkig. Elias besluit om te ontsnappen. Hij w... »
 
 
 
 
 

Roodkontje
Roodkontje
Yana wat is het probleem?Mevrouw Verwerft keek haar streng aan. Als de wiskundeleerkracht iets niet kon hebben dan was het wel onoplettendheid. Maar Yana kon... »
 
 
 
 
 

WOW! Ik heb autisme
WOW! Ik heb autisme
<P>Het gevoel dat je er soms niet bij hoort, zul je vast wel herkennen. Anders zijn is niet altijd makkelijk. Bij de meeste kinderen lijken een heleboel ding... »