Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ik hou van Parijs
Ik hou van Parijs
De Engelse Angela Clark heeft een droomleven in haar lievelingsstad New York. Niet alleen krijgt ze een opdracht aangeboden van het tijdschrift Belle, de bij... »
 
 
 
 
 

Ik hou van Hollywood
Ik hou van Hollywood
Angela Clark kan haar geluk niet op. Haar verhuizing van Londen naar New York heeft haar een droom baan en een sexy vriend opgeleverd. Voor een nieuwe opdrac... »
 
 
 
 
 

Ik hou van Las Vegas
Ik hou van Las Vegas
<p>De Britse Angela Clark heeft haar leven in New York perfect voor elkaar. Tot ze haar baan als blogger kwijtraakt - en de immigratiedienst daar lucht van k... »
 
 
 
 
 

Ik hou van Londen
Ik hou van Londen
<p>Na een roerige start in het sprankelende New York, heeft Angela Clark haar zaakjes eindelijk goed voor elkaar. Ze heeft vergevorderde plannen voor een eig... »
 
 
 
 
 

Jenny Lopez heeft een rotweek
Jenny Lopez heeft een rotweek
Jenny Lopez heeft zich wel eens beter gevoeld. Na een fantastische zomer in LA is ze terug in New York, waar ze drie essentiële elementen in haar leven mist... »
 
 
 
 
 

Tess valt door de mand
Tess valt door de mand
<p>Als Tess Brookes van de ene op de andere dag wordt ontslagen, beseft ze dat er ergens iets héél erg is misgegaan in haar leven. Gelukkig gaat thuis de t... »