Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kinderbundel
Kinderbundel
Vijf ebooks vol verhalen voor kinderen. Ga mee op avontuur met Tim, Taco, Minke, Nina en Heleen. Ontdek hun belevenissen in de stad, hoe ze gaan kamperen op ... »
 
 
 
 
 

Knikkerkampioen
Knikkerkampioen
Opeens is het knikkertijd. Alle kinderen van de binnentuin knikkeren. Ook Tim. Tim is nogal een stille maar nu wordt hij heel populair. Iedereen wil met hem.... »
 
 
 
 
 

Tim en Taco redden een zeehond (POD)(Def)
Tim en Taco redden een zeehond (POD)(Def)
Op het wad vinden Tim en Taco een ziek en uitgehongerd zeehondje op een zandplaat. Samen met Hessel, de zeehondenman van het eiland, brengen ze het naar de Z... »
 
 
 
 
 

Vorm en functie
Vorm en functie
 »
 
 
 
 
 

Tim en Taco redden een zeehond
Tim en Taco redden een zeehond
Tim en Taco kamperen op Terschelling.Op het wad vinden ze een ziek en uitgehongerd zeehondje op een zandplaat. Samen met Hessel, de zeehondenman van Terschel... »
 
 
 
 
 

Tim en Taco op Terschelling
Tim en Taco op Terschelling
Samen met Tims moeder kamperen Tim en Taco op Terschelling. Daar ontmoeten ze Dirk en Floor, die Tim nog kent van de vorige vakantie. Met z'n vieren beleven ... »
 
 
 
 
 

Jeugdbijbel
Jeugdbijbel
De Jeugdbijbel is een verrassende uitgave, met 72 verhalen, verteld vanuit telkens een andere hoofdpersoon. Deze hoofdpersoon is vaak een bijbelse persoon, e... »
 
 
 
 
 

Gijsje
Gijsje
'Gijsje was er altijd.<br/>Ze hoorde bij de haven.<br/>Iedereen was dol op haar.<br/>Meestal, als ik uit school kwam,<br/>hoorde ik haar al<br/>aan de overka... »
 
 
 
 
 

Het grote boek van Tim en Taco
Het grote boek van Tim en Taco
<p><em> Het grote boek van Tim en Taco</em> van Lieke van Duin is een bundeling van vier eerder verschenen jeugdromans voor kinderen vanaf 7 jaar: Minke spri... »
 
 
 
 
 

Jeugdbundel
Jeugdbundel
Vijf spannende jeugdboeken van Lieke van Duin kosten nu maar 13,99! Ideaal voor de vakantie! Deze bundel bestaat uit de volgende jeugdboeken:Tim en Taco op T... »