Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

TMap Next
TMap Next
TMap is a test method that can be summarised by four essential points:The client manages the test process on rational and economic grounds: Business Driven T... »
 
 
 
 
 

TMap NEXT in scrum
TMap NEXT in scrum
Effectief testen in agile projectenIn dit boek laten we zien hoe TMap® met de scrumaanpak kan worden geïntegreerd tot een agile geheel. De ervaring heeft g... »
 
 
 
 
 

TMap NEXT
TMap NEXT
Business Driven Test Management (BDTM)Dit boek biedt de business- en IT-manager inzicht in de zakelijke sturingsmogelijkheden van het testproces: Business Dr... »
 
 
 
 
 

TMap next
TMap next
TMap is een testmethode die is samen te vatten in vier essenties: * De opdrachtgever stuurt het testen aan op rationele en economische gronden: Business Driv... »
 
 
 
 
 

Tmap Next
Tmap Next
business driven test management. Business Driven Test Management (BDTM) This book offers business and... »
 
 
 
 
 

TMap NEXT
TMap NEXT
TMap Next: een geheel vernieuwd en geactualiseerd TMapTMap is een testmethode die is samen te vatten in vier essenties: - De opdrachtgever stuurt het testen ... »
 
 
 
 
 

TMap Next BDTM
TMap Next BDTM
TMap NEXT BDTM - Testen gestuurd vanuit de business caseDit boek biedt de business- en IT-manager inzicht in de zakelijke sturingsmogelijkheden van het testp... »