Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een ware familie trilogie
Een ware familie trilogie
De Familie is een van de populairste series van Leni Saris <br/>De liefde tussen Pippa en Jesse krijgt pas een kans als het duo in Gesloten schakels een Oost... »
 
 
 
 
 

Lente Nocturne
Lente Nocturne
In ‘Lente Nocturne’ van Leni Saris groeit de eenzame Astrid op bij haar strenge en conservatieve tante, die geen begrip heeft voor haar grote muzikale ga... »
 
 
 
 
 

Festival in Luzern
Festival in Luzern
De geschiedenis van de vijf kinderen Daelheym in het prachtige familieonderkomen Het Boshuis begint in het eerste deel Eendagsbloemen, waarin Kyra als oudste... »
 
 
 
 
 

Kruisende wegen
Kruisende wegen
 »
 
 
 
 
 

De gebroken draad
De gebroken draad
In ‘De gebroken draad’ van Leni Saris neemt Lilian na de dood van haar vader, een bekend auteur, diens werk op zich. Ze probeert tevens tijdens haar vaka... »
 
 
 
 
 

De bonte tuin
De bonte tuin
Tirza Everon, die met haar collegaatje Maren Douglas op vakantie naar Engeland gaat, heeft nooit kunnen vermoeden wat haar daar allemaal te wachten staat... ... »
 
 
 
 
 

Tussen eb en vloed
Tussen eb en vloed
In ‘Tussen eb en vloed’ van Leni Saris vormen Terry, haar broertje Ronny en haar ouders een gelukkig gezin, tot Ronny invalide wordt door het toedoen van... »
 
 
 
 
 

Zoals de zeemeeuw vliegt...
Zoals de zeemeeuw vliegt...
Pure nostalgie, dat is Leni Saris. Haar naam roept gevoelens op van warmte en vreugde, haar boeken van heerlijke onbezorgdheid. Zo ook Zoals de zeemeeuw vlie... »
 
 
 
 
 

Wij drieen
Wij drieen
Lidewij voelt zich in Wij drieën onafhankelijk en vrij na haar breuk met Hans. Ze begint een eigen zaak en wordt verliefd op Gunar. Dan gooit haar ex roet i... »