Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Jubileumomnibus 105
Jubileumomnibus 105
Prachtige romans en korte verhalen samen in een omnibus. De jubileumomnibussen verschijnen sinds tien jaar.<br/><br/>Voor Greetje van den Berg is 2010 een ju... »
 
 
 
 
 

Kruisende wegen
Kruisende wegen
In ‘Kruisende wegen’ van Leni Saris groeit de Hongaarse Erzsi op in een Nederlands gezin. Als haar pleegbroer Hubert later zijn vrouw verliest, besluit E... »
 
 
 
 
 

En zo begon het 
En zo begon het 
De geschiedenis van de vijf kinderen Daelheym in het prachtige familieonderkomen Het Boshuis begint in het eerste deel Eendagsbloemen, waarin Kyra als oudste... »
 
 
 
 
 

Tussen eb en vloed
Tussen eb en vloed
 »
 
 
 
 
 

Marjory slaapt niet meer..
Marjory slaapt niet meer..
In ‘Marjory slaapt niet meer’ van Leni Saris, het vijfde deel in de populaire Daelheym Saga, ontwaakt Marjory na lange tijd uit een coma. Ze herinnert zi... »
 
 
 
 
 

Gesloten schakels
Gesloten schakels
Pippa Laets is de dochter van Jerome en Loraine en het zusje van Joël. Dat houdt in dat ook deze telg niet zal ontsnappen aan het 'lot' van haar familie: hu... »
 
 
 
 
 

Tamara, wie ben je?
Tamara, wie ben je?
<p>In ‘Tamara, wie ben je?’ van Leni Saris is Tamara de enige van de Renzelaghe-familie die geen talent heeft, maar huishoudelijke klusjes doet als de be... »
 
 
 
 
 

Droomwereld
Droomwereld
dubbelroman bevat: Wereld in droom ; Mijn leven, ons leven »