Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Licia zet door
Licia zet door
In ‘Licia zet door’ van Leni Saris ziet Licia plots haar leven voor haar ogen veranderen wanneer haar vader overlijdt en het familiebedrijf failliet gaat... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 118
Jubileumomnibus 118
Good old Leni Saris opent deze Jubileumomnibus met de roman De wingerdrank. Zij wordt gevolgd door Henny Thijssing-Boer met Als je eens wist... De derde roma... »
 
 
 
 
 

Op weg naar toen
Op weg naar toen
De hoogbejaarde mevrouw d’Hamencourt, ooit de Hongaarse gravin Von Kerenzcy, heeft in de Tweede Wereldoorlog haar eerste echtgenoot en in de Hongaarse opst... »
 
 
 
 
 

Het boshuis
Het boshuis
`Het Boshuis is een familiehotel en eigendom van de nazaten van de familie Daelheym. Jaarlijks levert het hotel het nodige rendement op, maar de inkomsten z... »
 
 
 
 
 

Belofte voor morgen
Belofte voor morgen
omnibus bevat de titels: Morgen is laat ; Voetsporen op het water ; In het diepste verborgen »
 
 
 
 
 

Marjory slaapt niet meer
Marjory slaapt niet meer
De geschiedenis van de vijf kinderen Daelheym in het prachtige familieonderkomen Het Boshuis begint in het eerste deel Eendagsbloemen, waarin Kyra als oudste... »
 
 
 
 
 

Waarachtig geluk
Waarachtig geluk
Leni Saris was in de vorige eeuw een van de best verkochte auteurs van Nederland. Opnieuw verschijnt er een stoere paperback van haar met daarin opgenomen dr... »