Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ga nooit terug
Ga nooit terug
In Ga nooit terug, de 18e Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child, keert Reacher terug naar zijn oude hoofdkwartier in Virginia: 110th MP Specia... »
 
 
 
 
 

De vijand
De vijand
Middernacht, 31 december 1989. De Berlijnse Muur valt en majoor Reacher krijgt te horen dat een militair een fatale hartaanval heeft gekregen. Reacher is nie... »
 
 
 
 
 

De bezoeker
De bezoeker
In De bezoeker, het vierde deel in de bloedstollende Jack Reacher-serie van Lee Child, krijgt Jack Reacher te maken met een mysterieuze zeden- en moordzaak.S... »
 
 
 
 
 

Buitenwacht
Buitenwacht
‘In feite doet hij precies waar iedereen wel eens van droomt.’ Auteur Lee Child over zijn held Jack Reacher
Jack Reacher, de loner zonder baan, zonder pa... »
 
 
 
 
 

Sluipschutter
Sluipschutter
In Sluipschutter, de dertiende Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child, zit Reacher ’s nachts in de metro in New York. Hij bekijkt zijn medere... »
 
 
 
 
 

61 Uur
61 Uur
Jack Reacher komt midden in een extreem koude winter een paar dagen vast te zitten in Bolton, South Dakota. Hij raakt betrokken bij de problemen van de lokal... »
 
 
 
 
 

De rekening
De rekening
In De rekening, de elfde Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child, wordt een van Reachers oude maten in de woestijn in Californië in de val gelo... »
 
 
 
 
 

Lokaas
Lokaas
Chicago. Tijdens een doelloze wandeling ontmoet Jack Reacher een aantrekkelijke, manke jonge vrouw die worstelt met een kruk en een pakket van de stomerij. R... »
 
 
 
 
 

Kraaienvoer
Kraaienvoer
 »
 
 
 
 
 

Tegendraads
Tegendraads
In Tegendraads, de derde Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child, is ex-militair Jack Reacher als klusjesman ondergedoken in Key West, Florida. ... »