Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

ANWB Landkaart Nederland
ANWB Landkaart Nederland
Op de wandkaart wordt Nederland staatkundig weergegeven. De provincies zijn goed te onderscheiden. Water, wegen, natuurgebieden en alle belangrijke steden en... »
 
 
 
 
 

Berlijn
Berlijn
De ANWB Stadskaart Berlijn biedt alles op 1 kaart. Aan de voorkant een gedetailleerde, goed leesbare plattegrond; aan de achterkant een aantal top bezienswaa... »
 
 
 
 
 

Camping Cheque Gids 2011
Camping Cheque Gids 2011
De mooiste campings in Europa voor een vriendenprijsje.<br/><br/>De ANWB Camping Chequegids 2011 beschrijft meer dan 600 campings in heel Europa waar je in h... »
 
 
 
 
 

Nederland
Nederland
ANWB Topografische Atlas Nederland, 1:50.000, de meest complete atlas van Nederland.In de ANWB Topografische Atlas Nederland staan de meest recente edities v... »
 
 
 
 
 

Zuid-Scandinavië
Zuid-Scandinavië
Deze uitgebreide wegenatlas op A4 formaat biedt u actueel en gedetailleerd kaartwerk.De ANWB Wegenatlas Zuid-Scandinavië biedt kaarten op een schaal van 1:3... »
 
 
 
 
 

ANWB wereldatlas
ANWB wereldatlas
Een wereldatlas in een kleine uitvoering, maar met grote kwaliteit.Deze wereldatlas in pocketformaat ligt heerlijk in de hand. In zo'n 150 bladzijden met pra... »
 
 
 
 
 

Nederland
Nederland
De ANWB Waterkaarten en -atlassen zijn een begrip in de watersportwereld. Geen schipper gaat in Nederland het water op zonder de hulp van deze betrouwbare ca... »
 
 
 
 
 

Drenthe West: Dwingelderveld en Drentsche Aa
Drenthe West: Dwingelderveld en Drentsche Aa
De ANWB Fietskaartenserie is vernieuwd! De nieuwe standaard voor fietsend Nederland.<br/><br/>De vernieuwde serie ANWB Fietskaarten bestaat uit 20 kaarten. D... »
 
 
 
 
 

Zuid-Nederland 2010
Zuid-Nederland 2010
De ANWB Digitale Waterkaarten worden geleverd met navigatiesoftware WinGPS 4L en zijn gebaseerd op de losse ANWB Waterkaarten. De ANWB Digitale Waterkaart Zu... »
 
 
 
 
 

Staande mastroute
Staande mastroute
De staande-mastroute van het Haringvliet naar Delfzijl, is voor zeilers het alternatief voor de route over de Noordzee. De hele route is in deze Wateratlas i... »