Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Noord-Brabant 2011-2012
Noord-Brabant 2011-2012
Deze ANWB Wateratlas W is onmisbaar voor de pleziervaart voor het gebied Noord-Brabant. Vernieuwde uitgave 2011-2012.<br/><br/>De ANWB Waterkaarten en -atlas... »
 
 
 
 
 

IJsselmeer 2011-2012
IJsselmeer 2011-2012
Deze ANWB Waterkaart is onmisbaar voor de pleziervaart voor het gebied IJsselmeer. Vernieuwde uitgave 2011-2012.<br/><br/>De ANWB Waterkaarten en -atlassen z... »
 
 
 
 
 

ANWB digitale waterkaart
ANWB digitale waterkaart
Op de cd-rom ANWB Digitale waterkaarten Noord-Nederland staan de ANWB waterkaarten A-B-C-D-E-F-G-H-I-P/R-Y. Deze digitale kaarten zijn uitsluitend geschikt v... »
 
 
 
 
 

Het grote ANWB Wegenboek
Het grote ANWB Wegenboek
Terug van weg geweest.<br/><br/>In Het grote ANWB Wegenboek staan maar liefst 1.152 pagina’s met gedetailleerde wegenkaarten van Nederland en Europa. Het in... »
 
 
 
 
 

Berlijn
Berlijn
De ANWB Stadskaart Berlijn biedt alles op 1 kaart. Aan de voorkant een gedetailleerde, goed leesbare plattegrond; aan de achterkant een aantal top bezienswaa... »
 
 
 
 
 

Camping Cheque Gids 2011
Camping Cheque Gids 2011
De mooiste campings in Europa voor een vriendenprijsje.<br/><br/>De ANWB Camping Chequegids 2011 beschrijft meer dan 600 campings in heel Europa waar je in h... »
 
 
 
 
 

Nederland
Nederland
Op deze kaart is het vaarwegennet van Nederland opgenomen. Afmetingen van bruggen, sluizen en andere navigatiegegevens vindt u op de gedetailleerde ANWB Wate... »
 
 
 
 
 

Nederland
Nederland
De ANWB Waterkaarten en -atlassen zijn een begrip in de watersportwereld. Geen schipper gaat in Nederland het water op zonder de hulp van deze betrouwbare ca... »
 
 
 
 
 

ANWB Landkaart Nederland
ANWB Landkaart Nederland
Op de wandkaart wordt Nederland staatkundig weergegeven. De provincies zijn goed te onderscheiden. Water, wegen, natuurgebieden en alle belangrijke steden en... »
 
 
 
 
 

Zuid-Scandinavië
Zuid-Scandinavië
Deze uitgebreide wegenatlas op A4 formaat biedt u actueel en gedetailleerd kaartwerk.De ANWB Wegenatlas Zuid-Scandinavië biedt kaarten op een schaal van 1:3... »