Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nederland
Nederland
De ANWB Waterkaarten en -atlassen zijn een begrip in de watersportwereld. Geen schipper gaat in Nederland het water op zonder de hulp van deze betrouwbare ca... »
 
 
 
 
 

IJsselmeer 2011-2012
IJsselmeer 2011-2012
Deze ANWB Waterkaart is onmisbaar voor de pleziervaart voor het gebied IJsselmeer. Vernieuwde uitgave 2011-2012.<br/><br/>De ANWB Waterkaarten en -atlassen z... »
 
 
 
 
 

ANWB digitale waterkaart
ANWB digitale waterkaart
Op de cd-rom ANWB Digitale waterkaarten Noord-Nederland staan de ANWB waterkaarten A-B-C-D-E-F-G-H-I-P/R-Y. Deze digitale kaarten zijn uitsluitend geschikt v... »
 
 
 
 
 

Drenthe West: Dwingelderveld en Drentsche Aa
Drenthe West: Dwingelderveld en Drentsche Aa
De ANWB Fietskaartenserie is vernieuwd! De nieuwe standaard voor fietsend Nederland.<br/><br/>De vernieuwde serie ANWB Fietskaarten bestaat uit 20 kaarten. D... »
 
 
 
 
 

Staande mastroute
Staande mastroute
De staande-mastroute van het Haringvliet naar Delfzijl, is voor zeilers het alternatief voor de route over de Noordzee. De hele route is in deze Wateratlas i... »
 
 
 
 
 

Nederland
Nederland
Op deze kaart is het vaarwegennet van Nederland opgenomen. Afmetingen van bruggen, sluizen en andere navigatiegegevens vindt u op de gedetailleerde ANWB Wate... »
 
 
 
 
 

Groene Vakantiegids
Groene Vakantiegids
Een sympathieke groene accommodatiegids om te logeren of te kamperen.<br/><br/>Milieuvriendelijk en biologisch op vakantie gaan is hot. Deze accommodatiegids... »
 
 
 
 
 

ANWB Landkaart Nederland
ANWB Landkaart Nederland
Op de wandkaart wordt Nederland staatkundig weergegeven. De provincies zijn goed te onderscheiden. Water, wegen, natuurgebieden en alle belangrijke steden en... »
 
 
 
 
 

Zeeland 2011-2012
Zeeland 2011-2012
Deze ANWB Wateratlas Z is onmisbaar voor de pleziervaart voor het gebied Zeeland. Vernieuwde uitgave 2011-2012.De ANWB Waterkaarten en -atlassen zijn een beg... »
 
 
 
 
 

Duitsland
Duitsland
Deze uitgebreide wegenatlas Duitsland op A4 formaat biedt u actueel en gedetailleerd kaartwerk.De ANWB Wegenatlas Duitsland biedt kaarten op een schaal van 1... »