Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De revue
De revue
Het thema lijkt bekend: een man krijgt een uitnodiging toegestuurd voor een reünie maar weet niet van wie. Kees 't Hart laat de speurtocht naar de afzender ... »
 
 
 
 
 

Pleidooi voor pulp
Pleidooi voor pulp
Een wapen tegen de ontlezingJe ziet ze nog liggen in de supermarkt: de Bouquetreeksboekjes, damesromannetjes, pulpboekjes, of hoe je ze wilt noemen. Met mooi... »
 
 
 
 
 

Ik weet nu alles weer
Ik weet nu alles weer
Ik weet nu alles weer is de tweede dichtbundel van Kees 't Hart. Ongegeneerde vermenging van het banale en verhevene is nu ook zijn credo. Zie bijvoorbeeld h... »
 
 
 
 
 

De kunst van het schrijven
De kunst van het schrijven
Hoe komt het dat iedereen kan leren schrijven, maar het slechts weinigen gegeven is een roman van wereldklasse te maken? In de kunst van het schrijven geeft ... »
 
 
 
 
 

Vitrines
Vitrines
Wie zegt dat in deze verhalen alles kan, heeft het mis: er zijn duidelijk grenzen en kaders aanwezig waarbinnen alles gebeurt - de titel van het boek wijst a... »
 
 
 
 
 

Wederzijds
Wederzijds
Overlast in de buurt, leuk is het niet. Vandalen bekladden muren met graffiti, buren maken na middernacht enorme herrie en kunstenaars steken op een schoolpl... »
 
 
 
 
 

11-stedenkoorts
11-stedenkoorts
 »
 
 
 
 
 

Schrijven is scheuren
Schrijven is scheuren
Onmisbaar voor de beginnende schrijver, een waar genot voor iedere lezer!Een boek schrijven is een van de meest gekoesterde wensen van d... »
 
 
 
 
 

Hotel vertigo
Hotel vertigo
In augustus 1957 maakt een filmploeg opnames in San Francisco voor <em>Vertigo</em> van Alfred Hitchcock. De Nederlandse uitwisselingsscholier Vincent van Za... »