Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wederzijds
Wederzijds
Overlast in de buurt, leuk is het niet. Vandalen bekladden muren met graffiti, buren maken na middernacht enorme herrie en kun¬stenaars steken op een school... »
 
 
 
 
 

Ter navolging
Ter navolging
De jonge, ambitieuze onderzoeker Vincent Gorter ontdekt dat hij de laatste mannelijke nazaat is van de achttiende eeuwse schrijfsters Betje Wolff en Aagje De... »
 
 
 
 
 

Schrijven is scheuren
Schrijven is scheuren
Onmisbaar voor de beginnende schrijver, een waar genot voor iedere lezer!Een boek schrijven is een van de meest gekoesterde wensen van d... »
 
 
 
 
 

Blauw Curacao
Blauw Curacao
De hoofdpersoon in deze roman logeert met zijn moeder in het huis van haar vriendin. Op zolder doet hij allerlei ontdekkingen. Hij vindt er in een kist een p... »
 
 
 
 
 

De revue
De revue
Het thema lijkt bekend: een man krijgt een uitnodiging toegestuurd voor een reünie maar weet niet van wie. Kees 't Hart laat de speurtocht naar de afzender ... »
 
 
 
 
 

Het vogelkerkhof
Het vogelkerkhof
<p><em>Het vogelkerkhof </em>is de derde dichtbundel van Kees ’t Hart. Poëzie is voor hem een lokroep en een ritueel waarbij hij onge geneerd put uit lage... »
 
 
 
 
 

De kunst van het schrijven
De kunst van het schrijven
Hoe komt het dat iedereen kan leren schrijven, maar het slechts weinigen gegeven is een roman van wereldklasse te maken? In de kunst van het schrijven geeft ... »
 
 
 
 
 

De toetssteen
De toetssteen
Kees ’t Hart en Maarten ’t Hart – geen familie, wel leeftijdsgenoten – vonden elkaar in een uitvoerige en hoogstpersoonlijke briefwisseling over Simo... »
 
 
 
 
 

11-stedenkoorts
11-stedenkoorts
 »