Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tegen elke prijs
Tegen elke prijs
Luke, de enige zoon van de familie Baxter, breekt na een nationale ramp radicaal met alles en iedereen: zijn geloof in God, het gezin waar hij uitkomt en zij... »
 
 
 
 
 

Meer dan ooit
Meer dan ooit
Ashley Baxter ziet haar financiën krimpen en beseft dat ze moet gaan werken om brood op de plank te krijgen voor haar en haar zoontje Cole. De bewoners van ... »
 
 
 
 
 

Voor het leven
Voor het leven
In dit slot van de serie over het gezin Baxter draait alles om een familiereünie. Bijna iedereen heeft wel iets te vieren maar het geluk wordt overschaduwd... »
 
 
 
 
 

De brug
De brug
Dertig jaar lang was boekhandel De Brug het hart van het stadje Franklin, maar op een dag vernietigde een overstroming bijna elk boek in de winkel. De eigena... »
 
 
 
 
 

Bevrijdend lied
Bevrijdend lied
De achttienjarige Holden Harris leeft in zijn eigen wereldje. Hij lijdt aan een vorm van autisme. Zijn leeftijdsgenoten pesten hem, zij zien alleen dat hij a... »
 
 
 
 
 

Een hoopvolle toekomst
Een hoopvolle toekomst
Een ontroerend verhaal over pijn, geheimen, verbroken relaties en een liefde die zo sterk is dat het families weer samenbrengt.Josh kan niet veel goeddoen in... »
 
 
 
 
 

Als geen ander - Familie Baxter 4
Als geen ander - Familie Baxter 4
Brooke, de oudste dochter van de Baxters, heeft het allemaal voor elkaar: een geweldige carrière als kinderarts, een geslaagde echtgenoot, een prachtig huis... »
 
 
 
 
 

Laat mij niet los
Laat mij niet los
Molly en Jack Campbell hebben alles wat hun hartje begeert. Een geweldig huis in een dure wijk, een goedbetaalde baan en een prachtige kleine jongen met de n... »
 
 
 
 
 

Na de regen
Na de regen
Twee broers op zoek naar hun bestemmingKrachtig boek dat je nog lang bijblijftDe dood van zijn vrouw hangt al jaren als een donkere wolk boven het leven van ... »
 
 
 
 
 

Nooit te laat
Nooit te laat
Iedereen kan zich herkennen in de familie Baxter. De vijf volwassen kinderen zoeken hun weg in het leven – met of zonder God. Hoe gaan zij om met levensvra... »