Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Twee tinten blauw
Twee tinten blauw
 »
 
 
 
 
 

Beroemd
Beroemd
Na zijn schokkende ontdekking in Voor het leven (Familie Baxter deel 5), keert rijzende ster Dayne Matthews terug naar Hollywood. Daar buigt hij zich
over de... »
 
 
 
 
 

Bevrijding
Bevrijding
Alleen Zÿn liefde kan haar bevrÿden...
Emma Randall zoekt haar toevlucht in een opvanghuis voor mishandelde vrouwen. Ze is gebroken en wanhopig en ziet gee... »
 
 
 
 
 

Forever
Forever
Library Edition »
 
 
 
 
 

Geliefd
Geliefd
John Baxter heeft eindelijk zijn eerstgeboren zoon gevonden, maar wat moet hij zijn andere kinderen vertellen? Terwijl hij zich dat afvraagt, brengt een sens... »
 
 
 
 
 

Een teken van hoop
Een teken van hoop
Maggie heeft jarenlang een masker gedragen, waarachter ze haar geheime verdrietverborg. Ze laat zich opnemen en sluit zich volledig af voor haar echtgenoot B... »
 
 
 
 
 

Divino = Divine
Divino = Divine
 »
 
 
 
 
 

Voor altijd samen
Voor altijd samen
‘Voor altijd samen’ van Karen Kingsbury vertelt het liefdesverhaal van John en Elizabeth Baxter, die letterlijk aan de wieg stonden van de beroemde ficti... »
 
 
 
 
 

Elke nieuwe morgen
Elke nieuwe morgen
Ali is een fervent paardrijdster. Behalve haar naaste familie weet niemand hoe slecht dat voor haar is: ze lijdt namelijk aan taaislijmziekte. Maar Ali is va... »
 
 
 
 
 

Forever
Forever
Forever laat de mysterieuze schoonheid de kalmte en de troostende werking van de bijzondere Parijse begraafplaats PreLachaise zien door de ogen van mensen va... »