Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gevonden
Gevonden
John Baxter gaat op zoek naar zijn oudste zoon, de wens van zijn inmiddels overleden vrouw. Maar dan doet hij een schokkende ontdekking. Hij moet beslissen: ... »
 
 
 
 
 

Elke nieuwe morgen
Elke nieuwe morgen
Ali is een fervent paardrijdster. Behalve haar<br/>naaste familie weet niemand hoe slecht dat<br/>voor haar is: ze lijdt namelijk aan taaislijmziekte.<br/>Ma... »
 
 
 
 
 

Kostbaar geschenk
Kostbaar geschenk
Vier jaar geleden verloor Hannah haar man en dochter. Nu is ze hertrouwd met Matt. Ze willen graag een kind adopteren en nemen daarom Grace in hun gezin op. ... »
 
 
 
 
 

Vergeven
Vergeven
Dayne Matthews’ terugkeer naar Hollywood heeft hem veel succes gebracht. Zijn nieuwe film zou weleens een grote hit kunnen worden. Alles zit hem mee, maar ... »
 
 
 
 
 

De redding
De redding
Dinsdag, 11 september 2001, de dag die het leven in de Verenigde Staten definitief veranderde.<br/>Jake Bryan en Larry Henning, twee christelijke brandweerma... »
 
 
 
 
 

Vijftien minuten
Vijftien minuten
Vijftien minuten van Karen Kingsbury vertelt het aangrijpende verhaal van countryzanger Zack Dylan. Als zijn droom uitkomt, is hij ervan overtuigd dat de roe... »
 
 
 
 
 

Met hart en ziel
Met hart en ziel
De achtjarige Cory weet zeker dat de beroemde footballspeler Aaron Hill zijn vader is. Hij is vastbesloten hem, en zijn pleegmoeder, daarvan te overtuigen. D... »
 
 
 
 
 

Verbroken belofte
Verbroken belofte
Piloot Connor Evans leidt een ogenschijnlijk perfect leventje met zijn vrouw en twee dochters. Niemand kent zijn goed bewaarde geheim: acht jaar geleden is h... »
 
 
 
 
 

Nu en altijd
Nu en altijd
De achttienjarige Emily is opgevoed door haar grootouders. Haar moeder heeft haar kort na haar geboorte in een ziekenhuis achtergelaten en is spoorloos verdw... »
 
 
 
 
 

Belofte van trouw
Belofte van trouw
Emily (Uit: Nu en altijd) vindt in Justin de liefde van haar leven. Ze maken trouwplannen en dromen van een gelukkige toekomst samen. Dan wordt Justin opgero... »