Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een hart in verwarring
Een hart in verwarring
Nadat haar relatie op de klippen is gelopen, komt Sigrid in contact met een oudtante van haar vader. Via haar leert Sigrid al snel veel meer mensen kennen. Z... »
 
 
 
 
 

Door de tuinpoort
Door de tuinpoort
Het wereldje van Anouk Verhagen ziet er van het ene op het andere moment totaal anders uit, als ze hoort dat ze haar baan in het tehuis Drieland zal verliezen. »
 
 
 
 
 

Het witte huis
Het witte huis
Na de dood van haar man Marc vindt er nog een tragedie plaats in Anthina's familie, waardoor ze de zorg voor haar nichtje en twee neefjes op zich moet nemen.... »
 
 
 
 
 

Heymering state
Heymering state
 »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 124
Jubileumomnibus 124
Tussen het onkruid bloeit de liefde van Gerda van Wageningen is de eerste roman in deze Jubileumomnibus 124. Zij wordt gevolgd door Jos van Manen Pieters met... »
 
 
 
 
 

Het Merelnest
Het Merelnest
Alies Brinkgreve illustreert kinderboeken en gaat, om rustig te kunnen werken aan een grote opdracht, bij haar tante Merel in een boshuis wonen. Voor haar ee... »
 
 
 
 
 

Familieromanpakket
Familieromanpakket
Dit pakket bevat 3 boeken: `Windroos` Greetje van den Berg<br/>Roos Bos heeft een moeilijke jeugd gehad op de boerderij van haar ouders in de polder. De oorz... »
 
 
 
 
 

Liefhebben is thuiskomen
Liefhebben is thuiskomen
Liefhebben is thuiskomen van Julia Burgers-Drost vertelt het verhaal van Aletta, de oudste van de zussen Klomp. Ze is een schoolmeisje wanneer de Tweede Were... »