Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Jubileumomnibus 102
Jubileumomnibus 102
Absolute topauteurs uit het genre zorgen voor een aantrekkelijke omnibus.<br/><br/>Gerda van Wageningen is de meest gelezen auteur in de openbare bibliotheke... »
 
 
 
 
 

De Rijenborch Trilogie
De Rijenborch Trilogie
trilogie bevat: Trouw aan het hart ; In de verte klinkt muziek ; Letta's bestemming »
 
 
 
 
 

Wachten op de oogst
Wachten op de oogst
In ‘Wachten op de oogst’ is Margie, de jongste dochter uit een boerengezin, al vanaf haar jeugd een gesloten en stil meisje, en zoekt nooit het gezelscha... »
 
 
 
 
 

Zomeromnibus
Zomeromnibus
bevat de titels: De keus is aan Petra . Het leven heeft voorrang . Een jaar van Janna . De bronzen spiegel »
 
 
 
 
 

In de verte klinkt muziek
In de verte klinkt muziek
Christie, de hoofdpersoon in ‘In de verte klinkt muziek’ van Julia Burgers-Drost, neemt de leiding over landgoed ‘De Rijenborch’ over wanneer haar ni... »
 
 
 
 
 

Een hart komt thuis
Een hart komt thuis
De trilogie Een hart komt thuis bevat drie romans van Julia Burgers-Drost die zich afspelen in dezelfde omgeving, een biologische boerderij met kinderopvang,... »
 
 
 
 
 

Quincy
Quincy
Quincy, het vijfde kind in het gezin Lance, is geadopteerd. Wanneer haar gevraagd wordt op kamers te gaan om ruimte te maken voor een zus die met haar gezin ... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 140
Jubileumomnibus 140
Jubileumomnibus 140 bevat drie complete romans en twee korte verhalen. Als eerste 'Liefde moet groeien' van Gerda van Wageningen, gevolgd door Jos van Manen ... »
 
 
 
 
 

Spiegelserie pakket augustus
Spiegelserie pakket augustus
Bestaat uit 2 boeken: "Een gouden greeg" Julia Burgers-Drost, Annelies heeft een meer dan zakelijke klik met Ron. Dat komt niet echt op het goede moment, w... »