Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Liefhebben is thuiskomen
Liefhebben is thuiskomen
Liefhebben is thuiskomen van Julia Burgers-Drost vertelt het verhaal van Aletta, de oudste van de zussen Klomp. Ze is een schoolmeisje wanneer de Tweede Were... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 102
Jubileumomnibus 102
Absolute topauteurs uit het genre zorgen voor een aantrekkelijke omnibus.<br/><br/>Gerda van Wageningen is de meest gelezen auteur in de openbare bibliotheke... »
 
 
 
 
 

Het huis in de zon - grote letter uitgave
Het huis in de zon - grote letter uitgave
Na haar eindexamen gaat Marije Doeverdans logeren bij vrienden van haar ouders. Het zijn Reinier en Martha, die op de Veluwe een inrichting voor geestelijk g... »
 
 
 
 
 

Geluk zonder einde
Geluk zonder einde
omnibus bevat: Mijkes wereld . Voor liefde is het nooit te laat . Bij jou ben ik thuis »
 
 
 
 
 

De keus is aan Petra
De keus is aan Petra
In ‘De keus is aan Petra’ van Julia Burgers-Drost is Petra op zoek naar ander werk na het sluiten van de zaak van haar ouders. Ze vindt een nieuwe baan b... »
 
 
 
 
 

Als de liefde een kans krijgt
Als de liefde een kans krijgt
GROTE LETTER UITGAVE<br/><br/>Door een erfenis belandt de werkloze bezigheids¬therapeute Marleen op een boerderij met bejaar¬de bewoners. <br/>In het verha... »
 
 
 
 
 

Ange
Ange
Ange Althuisius, een ongehuwde jonge moeder, kan na een emotionele geschiedenis haar draai niet vinden. Haar ouders stimuleren haar te gaan studeren of werk ... »
 
 
 
 
 

Annerieke
Annerieke
Annerieke Atema heeft het moeilijk, als kort na elkaar haar ouders overlijden. Ze heeft hen tot het einde verzorgd, terwijl de gehuwde broers hun eigen leven... »